Prințul Harry și Meghan Markle își acuză familia de rasism și că i-au tratat cu ură după ce au renunțat la titlurile lor regale

Prințul Harry și Meghan Markle sunt din nou în conflict cu Casa Regală a Marii Britanii. Totul de datorează noului documentar al celor doi soți, apărut pe Netflix.

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să-și prezinte partea de poveste în ceea ce privește viața pe care au dus-o la Palatul Buckingham. Cei doi soți au colaborat cu Netflix pentru realizarea unui documentar care a scos la iveală detalii neștiute până acum din trecutul lor.

Doar că odată cu secretele din spatele ușilor regale, au ieșit la iveală și acuzații deosebit de grave pentru Familia Regală. Fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea și partenera sa au relatat că s-au confruntat cu ură, rasism și nedreptate când încă aveau titluri regale.

Lovitura pentru Casa Regală a Marii Britanii vine la doar 3 luni după ce iubita Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, la vârsta admirabilă de 96 de ani.

După decesul celui mai longeviv monarh din istoria Angliei, Harry și Meghan au dat semne că sunt dispuși să se apropie din nou de familia lor. Au fost prezenți amândoi la înmormântarea emoționantă a Măriei Sale, iar publicul a sperat că relațiile cu rudele lor se vor repara.

Dar împăcarea este mai departe ca niciodată. Documentarul de Netflix, realizat în urma unui contract încheiat pentru o sumă fabuloasă de 100 de milioane de dolari, aduce la suprafață detalii dureroase. Iar milioane de oameni din întreaga lume au urmărit cu deosebit interes poveștile celor doi soți.

Regina Elisabeta a II-a și Regele Charles al III-lea nu l-au iertat pe Prințul Harry

În urmă cu aproximativ 3 ani, Prințul Harry și Meghan Markle au luat o decizie care a șocat o lume întreagă. Cei doi au decis să renunțe la titlurile lor regale și să-și construiască o viață nouă, departe de Palatul Buckingham.

Deși s-au mutat în SUA și au ales să aibă o prezență modestă în mediul public, scandalurile nu i-au ocolit. Iar fostul monarh, regina Elisabeta a II-a a fost profund rănită de acțiunile lor și de poveștile pe care le-au spus în mediul public.

Nici regele Charles al III-lea nu dă semne că ar intenționa să-și repare relația cu fiul său cel mic. Până acum, Măria Sa nu a transmis nicio reacție în ceea ce privește documentarul lui Harry și al lui Meghan Markle.

Share.