În cadrul unor interviuri recente, Prințul Harry și soția sa Meghan Markle au declarat că întâmpină greutăți în ceea ce privește interacțiunea cu presa.

Harry a mers chiar atât de departe cu afirmațiile încât a susținut ferm că nu va accepta să ia parte la un joc care i-a ucis mama.

Pentru prima dată, Meghan a dorit să spună și ea ceva despre acest subiect. Ducesa de Sussex a discutat despre modul în care conflictele recente cu presa i-au afectat sănătatea mentală. De asemenea, ea a adăugat că au existat foarte puține persoane care s-au interesat dacă ea este în regulă.

Datorită acestor declarații și a modului în care cei doi au interacționat cu presa în ultimul an, expertii cred că Ducele și Ducesa de Sussex vor renunța curând la titlurile lor regale, tocmai pentru a ieși din atenția presei.

Dacă acest lucru s-ar întâmpla, responsabilitățile lor regale ar fi transferate ulterior către alți membri ai familiei. De asemenea, se pare că și copiii lor își vor pierde și ei drepturile și titlurile regale, iar familia lor va fi exclusă de la evenimentele tradiționale ale Casei Regale.