Prințul Harry a atras atenția tuturor cu cea mai recentă apariție a sa. Soțul lui Meghan Markle a renunțat, pentru câteva minute, la statutul său sobru și a trecut în extrema cealaltă, cea a comedianților. Cei care au ascultat glumele sale susțin că Harry nu s-a descurcat deloc rău.

Se pare că dacă rolul de Duce de Sussex nu merge pentru Prințul Harry, acesta poate avea o carieră de rezervă în domeniul comediei. Potrivit revistei People, fostul membru al familiei regale a făcut câteva glume autoironice în cadrul unei scurte sesiuni de stand-up comedy la cea de-a 17-a ediție Stand Up for Heroes.

Soțul lui Meghan Markle a participat la eveniment prin apel video pentru a susține veteranii, membrii serviciilor armate și familiile acestora și se pare că a reușit să îi surprindă pe toți cu câteva glume.

Harry s-a descurcat de minune la capitolul autoironie

Prințul Harry a făcut o glumă despre culoarea părului său. Ducele de Sussex și-a luat în râs propria persoană în videoclipul Stand Up For Heroes, în numele Fundației Bob Woodruff.

Prințul Harry și-a făcut debutul în lumea comedianților. Soțul lui Meghan Markle, glume pentru o cauză nobilă Social media

„Am fost profund onorat când Bob m-a întrebat să debutez cu actul meu de stand-up în fața voastră în seara asta. Am fost atât de ușurat că am fost invitat înapoi, dar apoi am început să mă întreb dacă invitația lui pentru mine de a face stand-up era, de fapt, ideea lui de glumă.

Oricum, din cauza reprezentării șocant de scăzute a roșcaților anul trecut și din respect pentru semenii mei specie în pericol, iată-mă aici, raportându-mă pentru datorie.”, a spus Harry.

Prințul Harry și-a făcut debutul în lumea comedianților. Soțul lui Meghan Markle, glume pentru o cauză nobilă arhivă presă

În timp ce evenimentul a fost organizat de Fundația Bob Woodruff și Festivalul de Comedie din New York, ceea ce a explicat umorul de deschidere, Prințul Harry a subliniat, de asemenea, importanța serii.

Ducele de Sussex și-a exprimat profund aprecierea pentru membrii serviciilor militare și familiile acestora. Având o experiență de 10 ani în Armata Britanică, ajungând în cele din urmă la gradul de căpitan și participând la două turnee în Afganistan, Prințul Harry i-a asigurat pe toți că înțelege gravitatea serviciului militar.