Prințul Harry nu s-a împăcat încă cu moartea prințesei Diana

Se pare că deși au trecut aproape 20 de ani de la moartea mamei sale, prințesa Diana, prințul Harry încă nu s-a împăcat total cu acest eveniment tragic.

În cadrul unui videoclip din documentarul ce urmează să fie lansat despre călătoria Ducelui și a Ducesei de Sussex în Africa, prințul a declarat că rolul pe care îl joacă ca membru al familiei Regale îl face mereu să își amintească de moartea mamei sale, în special pentru că este mereu în atenția camerelor de fotografiat ale jurnaliștilor.

Prințesa Diana s-a stins din viață pe când Harry avea doar 12 ani, într-un accident de mașină în timp ce fugea de paparazzi. Se pare că prințul și-a făcut o misiune din a continua acțiunile caritabile ale mamei sale, urmând în Africa același traseu pe care ea l-a parcurs cu mulți ani în urmă.

El a declarat: „Să fiu aici 22 de ani mai târziu, încercând să termin ceea ce ea a început va avea un impact foarte puternic emoțional, dar tot ceea ce fac îmi amintește de ea.”

Din păcate, se pare că prințul Harry vede doar ceea ce este negativ în aceste experiențe, iar faptul că are o imagine de păstrat în fața presei îl face să fie și mai nefericit. Se pare că el vede moartea mamei sale ca pe o rană care încă nu s-a vindecat și supurează.

Lasă un răspuns

Prognoza meteo 18-19 octombrie

Ce părere au britanicii despre acordul lui Boris Johnson cu UE referitor la Brexit?