Prințul Harry a făcut dezvăluiri cutremurătoare în cartea sa, considerată o autobiografie bombă. 

În cartea „Spare”, scrisă de Prințul Harry, ducele de Sussex face dezvăluiri șocante, atât despre viața sa, cât și despre Familia Regală. Pentru informațiile apărute în carte prințul a fost criticat dur de presa din Marea Britanie.  

Cartea a fost lansată oficial, ieri, 10 ianuarie 2023, în Marea Britanie. Înainte de a fi publicată oficial, în Spania au fost lansate din greșeală câteva exemplare, motiv pentru care în spațiul public au apărut deja fragmente din acest volum. Printre altele, ducele de Sussex vorbește despre momente intime din viața sa, dar și despre situații neplăcute pe care le-a trăit în familia regală. 

Prințul Harry, dezvăluiri din interiorul Familiei Regale

În carte, prințul vorbește despre ruptura care s-a produs între el și fratele său. Se pare că totul ar fi început în anul 2011, atunci când William s-a căsătorit cu Kate. El spune că din acel moment, fratele pe care îl conducea la altar dispăruse pentru totdeauna. De asemenea, Harry povestește și despre o confruntare fizică pe care a avut-o cu fratele său, în anul 2019. William l-a agresat fizic pe Harry, după ce acesta nu a acceptat jignirile pe care le-a adus fratele său soției sale, Megham Markle. 

Prințul Harry, dezvăluiri șocante: A luat ciuperci halucinogene, după care a vorbit cu un coș de gunoi

O bună perioadă de timp, Harry a fost considerat „oaia neagră” a familiei regale, din cauza adolescenței tumultoase pe care a avut-o. El a ținut prima pagină a ziarelor ani de zile din cauza scandalurilor în care era implicat. Pe lângă problemele cu băutura pe care le avea, Harry a scris în carte și despre consumul de droguri. El a recunoscut că s-a drogat cu cocaină, că a fumat marijuana dar și că a luat ciuperci halucinogene. 

Ce a pățit ducele de Sussex după ce a luat ciuperci halucinogene

Prințul Harry povestește că în timp ce se afla acasă la actrița Courtney Cox, a mâncat bomboane de ciocolată ce conțineau ciuperci halucinogene. Ulterior, acesta a băut tequila, motiv pentru care a avut parte de o experiență neplăcută. 

 „Eram în baie, iar lângă toaletă era un coș de gunoi rotund, argint, avea o pedală pentru a deschide capacul. M-am uitat la coșul de gunoi. S-a uitat înapoi la mine. Apoi a devenit… un cap. Am apăsat pe pedală și capul a deschis gura. Un rânjet imens. „Am râs, m-am întors, am făcut pipi. Acum toaleta devenise un cap. Vasul era ca o gură căscată, iar balamalele capacului erau ochii“, povestește prințul în carte.  

Titlul cărții scrisă de prințul Harry este „Spare” ( Rezerva). Acest titlu pleacă de la cunoscuta sintagmă „The heir and the spare” ( Moștenitorul și rezerva). În trecut, acesta era termenul folosit pentru a caracteriza viitorul monarh și pe frații sau surorile sale, când copiii se îmbolnăveau și mureau des. Din acest motiv, pe vremuri aveau nevoie de mai multe „rezerve” pentru a asigura succesiunea la tron.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.