Paternitatea prințului Harry a fost pusă sub semnul întrebării de multe ori. Chiar și ducele de Sussex a vorbit despre această problemă. 

Prințul Harry a vorbit în cartea autobiografică lansată recent despre o întâmplare dureroasă pe care a trăit-o. Totul s-a întâmplat în timpul unei discuții cu tatăl său, Regele Charles al III-lea. Iată ce i-a spus monarhul fiului său. 

De când a renunțat la orice funcție deținută în Familia Regală, prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, au făcut mai multe dezvăluiri șocante despre instituția în sine, dar și despre membrii Familiei Regale. Acum, noua carte scrisă de prințul Harry, „Spare”, a aruncat în aer din nou liniștea Familiei Regale a Marii Britanii. Ducele de Sussex a vorbit despre mai multe întâmplări dureroase din viața lui pe care le-a trăit atât cu fratele său, dar și cu tatăl lor. 

Prințul Harry, dezvăluiri dureroase despre tatăl său

Într-una dintre pagini, Harry a vorbit despre un subiect dureros pentru el: zvonurile legate de paternitate. Aceste zvonuri au apărut după ce Prințesa Diana, mama lui Harry, a avut o aventură cu maiorul James Hewitt. Prințul Harry a dezvăluit că până și Regele Charles al III-lea i-ar fi spus că Hewitt ar fi tatăl lui biologic. 

„Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales? Cine știe dacă sunt chiar tatăl tău adevărat? Poate că adevăratul tău tată este în Broadmoor, dragă băiat!”, ar fi spus regele. 

Chiar dacă ar fi spus-o în glumă, Harry nu a tratat-o ca atare, din cauza zvonurilor care circulau despre Prințesa Diana și James Hewitt. 

Prințul Harry, dezvăluiri dureroase! Regele Charless al III-lea i-ar fi sugerat că nu este tatăl lui biologic

Harry: Mama l-a întâlnit pe Hewitt după mult timp de la nașterea mea

„O cauză a acestui zvon a fost părul roșcat al maiorului Hewitt, dar o altă cauză a fost sadismul. Cititorii de tabloide au fost încântați de ideea că băiatul cel mic al Prințului Charles (titulatura de atunci-n.r.) nu era copilul său. Nu a contat că mama mea nu l-a întâlnit pe maiorul Hewitt decât după mult timp de la nașterea mea, povestea a fost pur și simplu prea bună pentru a fi abandonată”, a afirmat prințul Harry, Duce de Sussex, în volumul său de memorii. 

Într-un interviu acordat unui jurnalist BBC, Prințesa Diana a recunoscut că a avut o aventură cu Hewitt timp de cinci ani de zile. Cu toate acestea, ea a precizat clar că relația lor a început în anul 1986, după ce a fost născut Harry. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.