Prințul Harry se află în centrul atenției după ce a publicat cartea „Spare” în care vorbește despre problemele personale pe care le-a avut, dar și despre situații șocante care au avut loc în Familia Regală. 

Pe data de 10 ianuarie 2023, a avut loc lansarea cărții autobiografice „Spare” a Prințului Harry. Fiul mai mic al Regelui Charles al III-lea a făcut dezvăluiri șocante, atât despre viața sa personală, cât și despre situații din Familia Regală. 

Toată lumea știe că soția acestuia, Meghan Markle, nu a fost primită „cu brațele deschise” de Familia Regală. Printre altele, ducele de Sussex povestește o întâmplare tristă care a avut loc chiar înainte de nunta. Harry mărturisește că înainte cu câteva zile de a se căsători cu Meghan, acesta a găsit-o pe viitoarea soție plângând pe jos. Motivul era o ceartă pe care a avut-o femeia cu soția Prințului William, Kate Middleton. Cele două s-au certat de la rochia prințesei Charlotte, fiica prințului William. 

Cearta dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Prințul Harry susține că Kate i-a transmis un mesaj lui Meghan în care îi spunea că rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă și prea largă, precizându-i că mica prințesă a plâns când a încercat-o. Cu toate acestea, Kate Middleton a refuzat să se întâlnească cu croitorul lui Meghan la Palatul Kensington, așa că cele două s-au certat prin mesaje.  

„Așa că a doua zi dimineață, i-a trimis un mesaj lui Kate în care îi spunea că din acel moment croitorul nostru ne așteaptă. La scurt timp mai târziu, am venit acasă și am găsit-o pe Meg pe podea. Plângând”, a mărturisit prințul în cartea sa.

Prințul Harry, dezvăluiri despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton: Am găsit-o pe întinsă pe podea

Prințul precizează totuși că Kate Middleton și-a cerut scuze pentru cele întâmplate. 

Kate și-a cerut scuze de la Meghan Markle

„Am fost îngrozit să o văd atât de supărată, dar nu mi s-a părut o catastrofă. Emoțiile erau la vârf, desigur, după stresul din ultima săptămână, din ultima lună, din ultima zi. A fost intolerabil, dar temporar. Kate nu a vrut să facă rău, i-am spus. A doua zi, Kate a sosit cu un buchet de flori și i-a cerut scuze lui Meghan”, spune Harry. 

De asemenea, prințul Harry mai povestește că cumnata acestuia a avut probleme cu modul în care Meghan Markle își plănuia nunta. Cu toate acestea cele două au făcut, totuși, pace. Meghan Markle nu a dorit să vorbească despre aceste lucruri în interviul cu Oprah, considerând că nu este corect față de Kate Middleton, din moment ce femeia și-a cerut scuze pentru cele întâmplate. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.