În cartea sa, „Rezerva”, prințul Harry a făcut dezvăluiri șocante, atât despre viața sa personală, cât și despre viața Familiei Regale. El susține că nu este sfârșitul dezvăluirilor. 

Prințul Harry a șocat, încă o dată, Familia Regală, după ce a publicat cartea „Spare” (Rezerva n.r.). În volum ducele de Sussex a vorbit despre o mulțime de evenimente din viața sa și a dezvăluit lucruri din interiorul Familiei Regale. 

Fiul mai mic al Regelui Charles al III-lea a vorbit despre neînțelegerile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu familia sa. De asemenea, el a dat câteva detalii despre viața pe care a avut-o Meghan Markle, soția sa, cât timp au locuit la Palatul Buckingham. Moartea Prințesei Diana, o bătaie cruntă luată de la fratele său, dar și o adolescență cu droguri și beții sunt doar câteva dintre subiectele abordate de Harry în cartea sa. 

Prințul Harry încă mai are secrete!

Cu toate acestea, se pare că prințul Harry încă mai are secrete. Bărbatul a declarat că are suficient material pentru a mai scrie o carte cu memorii. Cu toate acestea, el a precizat că a ales să nu publice aceste informații, deoarece tatăl și fratele său nu l-ar fi iertat niciodată. 

El spune că transcrierea inițială pentru cartea sa avea o lungime de două ori mai mare față de varianta finală, care a fost lansată recent.  

„Primul draft a fost diferit. Au fost 800 de pagini, iar acum s-a redus la 400 de pagini. Ar fi putut fi două cărţi. Şi cel mai greu a fost să elimin lucruri. Sunt unele lucruri care s-au întâmplat, în special între mine şi fratele meu şi, într-o oarecare măsură, între mine şi tatăl meu, pe care pur şi simplu nu vreau să le ştie lumea. Pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată”, a spus el în interviu pentru Daily Telegraph, conform news.ro. 

Prințul Harry afirmă că nu a publicat toate informațiile în cartea sa. Motivul pentru care a decis să mai aibă secrete
Fox News

Nu vrea să distrugă monarhia, ci să o reformeze

De asemenea, Ducele de Sussex a precizat că intenția lui nu este de a distruge monarhia, ci de a ajuta la reformarea acesteia. Prințul Harry a punctat că Familia Regală ar trebui să îi mulțumească pentru faptul că a vorbit atât de deschis despre traumele pe care le are. 

În ceea ce îi privește pe copiii Prințului William, Harry a spus că cel puțin unul dintre aceștia va fi „de rezervă”. Acest lucru îl doare și îl îngrijorează. 

Palatul Kensington şi Palatul Buckingham au spus că nu vor comenta conţinutul cărţii. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.