Corgis se va întoarce să locuiască la Royal Lodge cu Ducele și Ducesa

Soarta iubiților corgis al reginei Elisabeta a fost dezvăluită.

Cei doi câini ai săi vor fi îngrijiți de prințul Andrew și de fosta lui soție, Sarah, ducesa de York. În timpul pandemiei, Prințul Andrew i-a dăruit mamei sale, Regina Elisabeta, doi câini. Muick, un corgi, și Fergus, un dorgi. Când Fergus a murit în mai anul trecut, a fost înlocuit cu un alt corgi, Sandy. Sandy și Muick au fost o „mană divină” pentru Regină în timpul pandemiei

Dragostea de-o viață a reginei pentru corgi a fost bine documentată. Ea a spus „corgii mei sunt familie”. Are sens, așadar, că aceștia să rămână în familie.

De ce rămân la Duce și la fosta sa soție

Prințul Andrew va moșteni cățeii Reginei Elisabeta. De ce a fost luată această decizie
Arhivă

În ciuda faptului că au divorțat din 1997, ducele și ducesa de York încă locuiesc împreună la Royal Lodge din Windsor.

“Ducesa s-a legat de Majestatea Sa prin plimbarea câinilor și călărie. Și chiar și după divorțul ei, și-a continuat marea prietenie cu Majestatea Sa. Plimbând câinii în Frogmore și discutând”, a declarat o sursă apropiată prințului Andrew pentru The Telegraph.

Ferguson a mers recent pe Instagram pentru a împărtăși un omagiu adus răposatei ei soacre. „Am inima zdrobită de trecerea în neființă a Majestății Sale Regina”, a scris ea.

„Lasă în urmă o moștenire extraordinară. Cel mai fantastic exemplu de datorie, serviciu și statornicie. Și o prezență constantă ca șef al statului nostru de peste 70 de ani.

Ea și-a dăruit întreaga viață cu dezinteresare poporului din Marea Britanie și din Marea Britanie. Commonwealth. Pentru mine, a fost cea mai incredibilă soacră și prietenă. Îi voi fi mereu recunoscătoare pentru generozitatea pe care mi-a arătat-o ​​rămânând aproape de mine chiar și după divorțul meu.

Îmi va fi dor de ea mai mult decât de cuvintele pot exprima.”, a mărturisit fosta soția a Ducelui Andrew pe platforma Instagram.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.