Reclamă
Reclamă

Prințesa Kate, soția prințului William al Marii Britanii, și-a făcut prima apariție publică, sâmbătă, la Londra, după ce a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu cinci luni.

Prințesa de Wales, purtând o ținută în culori pale, a mers într-o trăsură alături de copiii ei cu ocazia paradei militare anuale „Trooping the Colour”, organizată în centrul Londrei pentru a marca ziua de naștere oficială a monarhului britanic, regele Charles, relatează Reuters și AFP, preluate de Agerpres.

Kate și cei trei copii ai săi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, au fost salutați de mulțime când au părăsit în trăsură Palatul Buckingham în cadrul procesiunii pentru „Trooping the Colour”.

Reclamă

Soția prințului moștenitor William, în vârstă de 42 de ani, nu a mai fost văzută în public de la Crăciun, dar și-a anunțat vineri participarea la acest eveniment ca urmare a „progreselor” în tratamentul de chimioterapie pe care îl urmează.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro