Presa britanică notează faptul că soția actualului rege ar fi avut un al treilea copil, mai exact o fată.

La mai bine de 25 de ani de la moartea Prințesei Diana, continuă să iasă la iveală noi detalii despre viața sa. Pe lângă informațiile care se cunosc despre divorțul de Regele Charles al III-lea, se pare că există și alte lucruri care au rămas la stadiul de mister. Așa se poate spune și despre cel de-al treilea copil al Prințesei Diana. 

Prințesa Diana ar fi avut o fiică

Cu toții știm că prima soție a actualul monarh a fost mama a doi băieți, Prințul Harry și Prințul William. Doar că, se pare că la mijloc ar fi vorba și de un al treilea copil, secret pe care Casa Regală a încercat să îl țină ascuns multă vreme.

În 1981, Prințesa Diana și Regele Charles al II-lea își anunțau oficial logodna, după mai multe zvonuri apărute. Doar că, la acel moment regulile Casei Regale erau destul de stricte. Mai exact, viitoarea soție a unui prinț trebuia să provină dintr-o familie bogată, să fie protestantă, dar mai ales virgină.

Înainte ca marele eveniment să aibă loc, Familia Regală i-a spus prințesei Diana că trebuie să facă un control ginecologic, pentru a vedea dacă putea să îi ofere moștenitori actualului monarh.

( CITEȘTE ȘI: Adevărul din spatele relației dintre Prințesa Diana și Regina Consoarta Camilla. Cum au ajuns cele două să fie prietene )

Prințesa Diana ar fi avut un al treilea copil? Cum a reușit Familia Regală să păstreze secretul decenii la rând
Arhivă

Dacă până aici totul pare normal pentru acea perioadă, lucrurile s-au schimbat brusc, după ce a intervenit un medic, care a făcut un gest neașteptat.

Mai exact, atunci, Prințesei Diana i-au fost recoltate ovule, care mai apoi ar fi fost fertilizate de unul dintre medici. Există informații conform cărora bărbatul a păstrat unul dintre ovule, deși acest lucru era total interzis.

Cu ajutorul unei mame-surogat, medicul a folosit ovulul recoltat de la Prințesa Diana și așa a rezultat un alt copil. Chiar dacă informațiile apărute atunci  au fost mai mult la stadiul de speculații, Casa Regală a încercat să ascundă întâmplarea.

Se pare că toată Casa Regală ar fi știut de acest lucru. Cei care au ajutat-o pe Prințesa Diana să ascundă acest lucru sunt chiar actualul rege și Regina Consoartă Camilla.

Cu toate acestea, se pare că prinții Harry și William știu de existența tinerei. Fata s-ar numi Sarah și este cu câteva luni mai mare decât actualul Prinț de Wales.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.