Reclamă
Reclamă

Prințesa de Wales, Kate, va participa sâmbătă la parada Trooping the Colour, marcând prima sa apariție publică din acest an după operația abdominală suferită în ianuarie și diagnosticul de cancer. Kate a declarat vineri că face ‘progrese bune’ în lupta cu boala, deși tratamentul său va mai continua pentru câteva luni, relatează BBC.

‘Încă nu am ieșit din impas’, a spus Kate într-un mesaj pe rețelele sociale, însoțit de o nouă fotografie realizată de fotograful Matt Porteous în apropierea casei sale din Windsor.

Aceasta actualizare despre starea de sănătate a prințesei Kate este prima importantă de când a dezvăluit, în martie, că are cancer, printr-o declarație scrisă. Deși noul mesaj este pozitiv, este însoțit și de o notă de prudență.

Reclamă

‘Așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele’, a declarat prințesa de Wales. ‘În acele zile proaste te simți slab, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de faptul că te simți bine’, mărturisește prințesa, citată de News.ro. ‘Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să îmi dau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca’, a adăugat ea.

Sâmbătă, la evenimentul Trooping the Colour, care îl celebrează pe rege, prințesa Kate se va afla în parada trăsurilor împreună cu copiii ei și va face parte din grupul de familie care va saluta mulțimea de la balconul Palatului Buckingham. Acest eveniment este o paradă aniversară pentru monarh, iar un purtător de cuvânt al palatului a declarat că Regele Charles al III-lea este ‘încântat că prințesa poate participa la evenimentele de mâine’.

Prințesa a mulțumit pentru mesajele de susținere primite din partea publicului în timpul bolii sale, spunând că a fost ‘copleșită’ de încurajări. ‘A făcut cu adevărat o diferență enormă pentru William și pentru mine și ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste unele dintre momentele mai grele’, a relatat Kate.

Kate a început să lucreze de acasă și se așteaptă să participe la unele evenimente în timpul verii, dar Palatul Kensington a subliniat că nu este vorba de o revenire completă și că planurile ar putea fi schimbate din scurt.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro