Prințesa de Aur nu a renunțat la pasiunea pentru muzică.

În 2016, Loredana Anghelache participa la „X Factor”, competiție care i-a adus și mai multă popularitate. Cel care a fost impresionat de vocea sa este Horia Brenciu, juratul care i-a acordat atunci o șansă să demonstreze că are talent. Deși restul juraților știau cine este, de fapt, Loredana, nu și-au dorit să o pună într-o situație dificilă. Artista a evitat, la acel moment, să spună că în trecut a cântat manele. 

Prințesa de Aur s-a întors la genul muzical care a consacrat-o

Parcursul Loredanei Anghelache nu a durat prea mult în competiție. După ce a intrat în echipa lui Horia Brenciu, au urmat galele live, iar în cea de-a doua, artista a fost eliminată. Dar acest lucru nu a descurajat-o pe Loredana, ci din contră.

Au urmat mai multe colaborări, Prințesa de Aur lansând o piesă cu Nadir, iar mai apoi cu Theo Rose. Dar se pare că tot genul care i-a adus celebritatea i se potrivește cel mai bine. Loredana a dat piesa lui Adele din gala live de la „X Factor” pe manele.

@jesuis_kristine♬ sunet original – user8565019141781

Într-un videoclip postat pe TikTok, Prințesa de Aur întreține atmosfera la o petrecere, pe ritmuri de manele. În prezent, artista cântă la evenimente private, iar oamenii nu ezită să o contacteze pentru astfel de petreceri.

Prințesa de Aur recunoștea în urmă cu ceva timp că nu o duce rău din punct de vedere financiar și că nu s-a gândit niciodată să renunțe la pasiunea sa pentru muzică.

Ba chiar, una dintre melodiile sale lansată în urmă cu mai bine de 10 ani este și acum fredonată de fanii artistei. Mai exact, este vorba despre piesa „Uită-te la mine”, extrem de populară pe TikTok și care a dat startul unui trend pe rețeaua socială. Chiar dacă a fost lansată în urmă cu mulți ani, fanii nu au uitat de melodia artistei.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.