Palatul Buckingham a făcut un anunț oficial prin care dezvăluie faptul că Prințesa Beatrice s-a logodit cu iubitul ei, Edoardo Mapelli Mozzi.

Prin urmare, se anunță o nouă nuntă regală în Marea Britanie si o petrecere de neuitat. Prințesa Beatrice este fiica Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson și ea traiește o frumoasă poveste de iubire, alaturi de Edoardo Mapelli Mozzi. Cei doi s-au logodit în Italia, la începutul acestei luni iar nunta va avea loc în anul 2020.

Edoardo Mapelli Mozzi în varsta de 36 de ani, este multimilionar și are propria firmă de consultanță din anul 2007. Compania sa se ocupă cu găsirea unor locuințe pentru cele mai bogate persoane din lume și îi  aduce un venit colosal an de an. Edoardo a mai fost căsătorit o dată și are un baiețel de 3 ani din acea relatie.

La fel ca și Prințul Harry și Meghan Markle, Prințesa Beatrice și logodnicul ei s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar acum trăiesc clipe minunate împreună.

Beatrice îl cunoștea de mai mult timp pe Eduardo, ea fiind prezentă și la înmormântarea tatalui său, acum câțiva ani. După ce ei au deveniti iubiți oficiali, Beatrice i-a făcut cunostință lui Edoardo, cu Ducele și Ducesa de York. Prințesa a avut o relație de 10 ani cu directorul executiv al Uber, Dave Clark, dar cei doi s-au despărțit din 2016.