Reclamă
Reclamă

Prințesa Beatrice nu poate fi mai fericită e atât. Aceasta s-a logodit recent cu un bărbat de afaceri pe nume Edoardo Mapelli Mozzi.

Anunțul a fost făcut de Casa Regală a Angliei joi dimineață. Se pare că fericitul eveniment a avut loc în timpul unei vacanțe, cuplul fiind în Italia în acel moment.

Cuplul a declarat: „Suntem extrem de fericiți să putem să împărtășim vestea logodnei noastre. Suntem atât de încântați să fim unul langă celălalt în aceasta adventură și abia așteptăm să ne căsătorim. Avem în comun atât de multe interese și valori și știm că asta ne va ajuta în anii ce vor urma, ce vor fi plini de iubire și fericire.”

Reclamă

Tatăl lui Beatrice, prințul Andrew, a împărtășit cu urmăritorii lui de pe Twitter câteva fotografii oficiale de logodnă ale fericitului cuplu. Se pare că aceste poze au fost făcute de prințesa Eugenie.

Ducele și Ducesa de York, părinții lui Beatrice au declarat despre viitorul lor ginere că este un prieten complet devotat și un tânăr foarte loial. De asemenea, ei se simt mândrii că au putut vedea cum relația lor a evoluat atât de frumos.

Vorbim despre fiica lor, ei au afirmat: „Suntem norocoșii părinți ai unei fete minunate, care și-a găsit iubirea și partenerul într-un prieten complet devotat și un tânăr foarte loial. Le transmitem toate gândurile noastre bune și le dorim să aibă în viitor o familie minunată.”

Alte detalii despre viitoare nuntă nu au fost oferite publicului, înafară de faptul că fericitul eveniment va avea loc în anul 2020. Cei doi formează un cuplu din 2018, însă au avut suficient timp să se cunoască, întrucât familiile lor sunt prieteni vechi.

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro