Reclamă
Reclamă

Prințesa Anne a Marii Britanii, sora mai mică a regelui Charles al III-lea, s-a întors acasă după câteva zile petrecute în spital, unde a fost internată cu răni minore la cap și o comoție cerebrală, informează SkyNews.

Prințesa Anne, în vârstă de 73 de ani, a suferit răni minore la cap și o comoție cerebrală provocate de un cal în timp ce mergea pe domeniul Gatcombe Park din Gloucestershire, duminică seara.

Miercuri, soțul ei, Sir Tim Laurence, le-a spus reporterilor că „se recuperează încet” după ce a vizitat-o la spital.

Reclamă

Prințesa Anne a petrecut cinci nopți la Spitalul Southmead din Bristol. Sora mai mică a Regelui Charles al III-lea este o călăreață iscusită și a fost prima figură regală care a concurat la Jocurile Olimpice, în anul 1976.

Soțul ei, Tim Laurence, a declarat anterior că el și Anne sunt „profund recunoscători echipei medicale și personalului de asistență din spital pentru îngrijirea lor de specialitate – și serviciilor de urgență care au fost atât de minunate la fața locului”.

„Amândoi suntem profund recunoscători pentru toate mesajele amabile pe care le-am primit de la atât de mulți oameni venind atât de mai aproape, cât și de departe. Înseamnă foarte mult” a adăugat el.

Cunoscută drept mâna dreaptă a Regelui, Prințesa Anne este văzută de mulți drept cea mai muncitoare figură regală și are o reputație pentru abordarea ei diferită.

Prințesa a ratat o cină de stat în onoarea împăratului și împărătesei Japoniei din cauza rănii sale și, de asemenea, o călătorie a acesteia în Canada a trebuit să fie amânată.

La începutul acestei săptămâni, prim-ministrul Rishi Sunak i-a urat Annei „însănătoșire rapidă” și a spus că tuturor cetățenilor din țară le este „foarte drag” de ea. Liderul laburist, Keir Starmer, i-a urat, de asemenea, „însănătoșire grabnică”.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro