Reclamă
Reclamă

Prințesa Anne a Marii Britanii se simte bine și se recuperează în spital, a anunțat marți soțul său, Tim Laurence. Sora mai mică a regelui Charles al III-lea a suferit un traumatism cranian care ar fi fost provocat de un cal, transmite Reuters.

Prințesa Anne, în vârstă de 73 de ani, singura fiică a regretatei regine Elisabeta a II-a, a suferit „răni minore și o comoție”, după cum a anunțat Palatul Buckingham, în timpul unui incident petrecut duminică pe domeniul Gatcombe Park din vestul Angliei, unde se află reședința sa. Prințesa Anne a fost transportată la spitalul din Bristol, situat în apropiere.

„Se recuperează bine, mulțumesc”, i-a răspuns Tim Laurence unei persoane care a întrebat despre starea de sănătate a prințesei, în timpul unei vizite la spital. „Amândoi suntem profund recunoscători echipei medicale și personalului spitalului pentru îngrijirile de specialitate – și serviciilor de urgență, pentru prezența lor minunată la fața locului. Amândoi suntem profund impresionați de toate mesajele amabile pe care le-am primit de la atât de mulți oameni, de aproape și de departe. Înseamnă foarte mult”, a adăugat soțul prințesei Anne.

Reclamă

Palatul Buckingham a declarat că Anne a fost spitalizată ca măsură de precauție, precizând că se preconizează că ea se va recupera în totalitate. O sursă regală a declarat că rănile pe care prințesa le-a suferit ar fi fost provocate de impactul cu capul sau picioarele unui cal.

Prințesa ar urma să revină săptămâna aceasta acasă, însă angajamentele sale viitoare au fost amânate. Astfel, Anne nu va zbura în Canada, așa cum era planificat, la sfârșitul săptămânii, a declarat sursa.

Aceasta înseamnă, de asemenea, că prințesa Anne va lipsi de la banchetul organizat marți la palat în onoarea vizitei de stat a împăratului japonez Naruhito și a soției sale, împărăteasa Masako.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro