Bianca Rus, probleme de sănătate din cauza dietelor! În ultima perioadă, Bianca Rus a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății. Aceasta a reușit să slăbească 70 de kilograme după operația de micșoare a stomacului. Însă, tot acest proces i-a cauzat probleme de sănătate.

Bianca Rus a slăbit 70 de kilograme

social media

Bianca Rus a făcut o schimbare impresionantă în viața sa. Artista a reușit să slăbească 70 de kilograme. În urmă cu trei ani, aceasta avea 120 de kilograme. Datorită unei operații de micșorare a stomacului, vedeta a reușit să facă această performanță.

Artista a spus la Prima TV că dietele pe care a trebuit să la respecte cu strictețe i-au cauzat probleme de sănătate. Pe parcursul celor trei ani cântăreața a avut o alimentație foarte strică. Astfel că, acest lucru i-a adus probleme de sănătate.

„Acum trei ani m-am operat la stomac, m-am menținut, mai fac și sport din când în când. Să spun așa, ca secret, am niște mari probleme de sănătate din cauza dietelor pe care le-am ținut și le țin în continuare. Dar astăzi sunt bine, sunt fresh, sunt OK.”, a mărturisit Bianca Rus la Prima TV.

Bianca Rus, probleme de sănătate din cauza dietelor

Bianca Rus a spus că în urma procesului de slăbire, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Toate dietele pe care le-a ținut i-au provocat o anemie severă. Artista a consumat o vreme numai salată verde, iar această decizie a dus-o în pragul de a leșina.

„Acum am 50 și ceva de kilograme, dar nu sunt foarte mândră că am slăbit așa de mult, pentru că le-am slăbit pe bază de boală și nu e tocmai ok, pentru că eu am slăbit frumos, am slăbit cu sport, am slăbit cu dietă, sub supravegherea medicului, și acum am slăbit brusc, dintr-odată. Am slăbit câteva măsuri și nu este foarte bine pentru piele, dar văd că mă mai ajută și vârsta!”, a mai spus Bianca Rus la Prima TV.