Viorica de la Clejani s-a infectat cu COVID-19, acum câteva zile bune. Soția lui Ioniță de la Clejani a crezut că este o simplă răceală, dar s-a dovedit a fi mult mai mult de atât. A stat internată timp de două săptămâni la Instititul Matei Bals, iar toate lucrurile pe care le-a trăit și le-a văzut acolo au marcat-o.

Viorica de la Clejani, amintiri din spital

În urmă cu doar câteva ore, vedeta a făcut câteva mărturisiri dureroase despre periodata petrecută acolo. Regretă enorm faptul că nu a luat virusul prea în serios și că nu s-a vaccinat, pentru că în caz contrar, cel mai probabil, nu ar fi fost necesară internarea ei.

“Am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii…se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nicio clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa”,a declarat Viorica de la Clejani.

Cântăreața crede că este foarte periculos că oamenii aleg să se trateze acasă, ci nu la spital, iar faptul că unii au și alte probleme de sănătate nu este deloc un semn bun. Din nefericire, ficatul ei a fost grav afectat și după ce a trecut prin astfel de momente, Viorica de la Clejani va fi mult mai atentă și va lua lucrurile în serios.

“În viața mea nu mă mai iau după lume. Când am văzut masca aia de oxigen pe față… aoleu, Ioniță, m-am dus dracu! Mă omoară aștia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, așa cum spun oamenii. Așa credeam. Salut toți medicii care au avut grijă de mine. Îmi cer scuze față de mine, că am fost o proastă, față de doctori, care au studii”, a mai spus artista.