Diana Dumitrescu și Alin Boroi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este micuțul Carol. Actrița a trăit un șoc după nașterea fiului, iar viața i s-a schimbat radical, ajungând să aibă nevoie de ajutor specializat pentru a depăși acele momente.

Actrița și partenerul ei sunt părinții unui băiețel simpatic de aproape 3 ani. Odată cu nașterea lui Carol, viața Dianei Dumitrescu s-a schimbat radical. Deși a auzit mai multe opinii din partea apropiaților, nu-i venea să creadă până când s-a întâmplat. Micuțul este plin de energie și necesită toată atenția părinților.

„Foarte mult, total. Cei din jur îmi spuneau să mă pregătesc că va veni o schimbare importantă în viața mea, dar nu credeam. Mi-a luat un an de zile până să mă obișnuiesc cu ideea că sunt mama și că acel copil este al meu. Acum viața mea este total altfel. Atât pentru mine, cât și pentru Alin a fost o schimbare majoră, pentru că una este să faci un copil la 20 de ani și alta este să îl ai după 35.

Eram obișnuiți cu o viață foarte agitată și brusc a venit gâgâlicea asta care ne ține sub papuc cum vrea el. Însă ne place, ne bucurăm de fiecare moment cu el. Îmi place să stăm acasă cu el să ne jucăm, să pictăm, să ne plimbăm. Dar avem și timpul nostru, mai ieșim în oraș cu prietenii. Încercăm să găsim un echilibru.”, a spus Diana Dumitrescu într-un interviu pentru Ego.ro

Sursa foto: Social media

Diana Dumitrescu: „Am avut stări depresive”

Diana Dumitrescu a fost una dintre vedetele care a vorbit despre depresie în urmă cu mai mult timp. După ce a născut, a avut parte de câteva momente depresive și a apelat la ajutor specializat. Mama și soțul ei, Alin au fost persoanele ce încredere care au ajutat-o pe actriță să se descurce și să treacă mai ușor peste această schimbare din viața sa.

„Nu am avut depresie postnatală, nici măcar depresie. Dar am avut stări depresive și am avut parte de consiliere din partea unui psiholog. Depresie post-partum nu am avut, dar au fost momente mai dificile pe care le au toate mămicile când au un nou născut. Eu am avut-o pe mama alături și acest lucru a contat enorm, m-a ajutat foarte mult. Venirea lui Carol pe lume a fost ceea ce mi-am dorit, dar mi-a luat ceva vreme să mă obișnuiesc cu ideea că viața mea este alta din acel moment.”, a mai adăugat vedeta.