Bassam Dabbas este considerat „regele coafurilor” datorită creațiilor pe care le face. Tot ce iese din mâna sa este unic, iar vedetele îl apelează cu fiecare ocazie. Cu toate că este mereu zâmbitor și plin de viață, acesta a trecut printr-o dramă în urmă cu mai mulți ani. O persoană apropiată a decedat și nimeni nu știe care a fost motivul. 

Bassam Dabbas este un hairstylist extrem de cunoscut în lumea mondenă. Pentru cele mai importante evenimente, vedetele autohtone apelează la serviciile sale, care nu sunt pentru buzunarul oricui. Prețurile sale ajung chiar și la mii de euro, dar ce iese din mâna sa este uluitor și demn de privit.

Sora lui a murit la 28 de ani

Acesta este mereu optimist și cu zâmbetul pe buze, dar nu a fost mereu așa. Este originar din Siria și provine dintr-o familie cu șase copii, el fiind singurul băiat. Bassam suferit enorm când a pierdut-o pe sora cea mare de care a fost cel mai apropiat. O chema Fatima iar la 28 de ani la stins din viață și nimeni nu cunoaște adevăratul motiv al decesului ei. Hairstylistul a rememorat acele momente în cadrul emisiunii „În oglindă”, plin de emoții.

@thexclusive.kanald Sora mea a murit la 28 de ani … #bassam #thexclusive #youtube #tvshow #online #fyp #foryoupage #foryouromania #mihaighita ♬ original sound – theXclusive

„Avea 28 de ani și a murit. Ea ținea foarte mult la mine pentru că eram cel mai mic, iar ea cea mai mare. Știa că munceam foarte multe iar of-urile mele i le spuneam ei, nu mamei mele. Eu mă încuraja tot timpul. Îmi spunea mereu că voi putea, că sunt bărbat și că voi reuși, că îmi voi îndeplini visurile. Mereu mă încuraja și era alături de mine. O chema Fatima și nimeni nu știa motivul decesului. Ea stătea la soacra ei. Tata era în China, iar mama era aici. Eu trebuia să vin în România, dar nu am mai ajuns și am rămas în Siria. În acea zi ne-a spus că vrea să iasă cu noi, apoi ne-a sunat să ne anunțe că nu mai poate veni și că vorbim a doua zi. Când am întrebat-o ce s-a întâmplat, a zis că ne vedem a doua zi. A doua zi la ora 11 mă sună soțul ei să-mi spună că a murit sora mea.”