Feli Donose, despre viața de mamă.

Viața lui Feli Donose s-a schimbat radical după ce a devenit mamă. Artista pune mereu pe primul loc timpul pe care îl petrece cu fiica sa și are parte mereu de multe peripeții cu ea. Iată care este cea mai recentă „dramă”. A ales să o povestească pe rețelele de socializare.

Feli Donose se consideră una dintre cele mai implicate mame. Ea alege să petreacă timp de calitate cu fiica sa. Însă, cu toate acestea, Feli are parte de momente neplăcute alături de cea mică. Astfel, aceasta a detaliat care este ultima „dramă” cu micuța Nora Luna.

social media

Feli Donose, noua peripeție în rolul de mamă

În cadrul postării pe care concurenta de la „Vocea României” a postat-o pe rețelele de socializare, ea se numește „Șerifa Dramelor”. Așadar, aceasta a povestit că o seară mamă-fiică s-a încheiat cu foarte multă durere. Așadar, se pare că cea mică a lovită pe aceasta cu găletușa.

Așadar, Feli a vrut să împărtășească această „dramă” colosală cu internauții, pe rețelele de socializare.

„Șerifa Dramelor – Ep. 17356980324826

Aseară am avut seară de mamă-fiică. La un moment dat am umplut cada și am stat amândouă relax. Imaginați-vă imaginile alea superbe mommy-daughter time de peste tot. 8 minute mai târziu, ( ca să fiu sigură că sună dramatic) BAM (!!) o găletușă în gură. Nora Luna mi-a cântat ce tot cânta Elsa: Let it gooooo! Let it gooooo! – ca să mă liniștească. Mi-a trecut. Ce să fac? Mai stau 2 ore dramatică. Mergem în vizită la prieteni. Abia aștept să mă plâng și acolo.”, le-a spus Feli Donose fanilor ei.

Cu toate acestea, se pare că artista iubește să fie mamă. Însă, ea a mărturisit că își dorește să mai aibă un copil, însă nu și o sarcină.

„Eu acum, în momentul ăsta, și îmi asum lucrul ăsta, nu mai simt să mai vină așa, prin corp, încă un frate sau o soră pentru Nora. Dar îmi doresc să adopt. Încă nu simt că-i momentul, că nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți. E foarte delicată treaba asta cu adopția. Ne dorim, dar ne e frică încă.

Pentru că am văzut cazuri în care s-au făcut diferențe între copilul născut și copilul adoptat, indiferent de vârstă. E foarte „risky”. Cu toții vrem o bilă albă acolo sus, la Dumnezeu. Omul, la bază, în instinctul lui de supraviețuire, vrea să facă el ceva ca să-i fie bine mai încolo. Eu îmi doresc din toată inima să fac pasul ăsta și Cătălin la fel, dar mie mi-e să nu facem diferență între copii.”, a declarat artista în cadrul unui podcast.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.