Ediția de luni a emisiunii „Survivor” de la ProTV a venit cu noi provocări și situații limită. Tensiunea probei de imunitate le-a adus pe două dintre vedetele echipei Faimoșilor într-o situație cât se poate de…delicată. 

Deși au pierdut imunitatea și de această dată, Faimoșii au luptat cot la cot cu Războinicii până la capăt. Proba a fost plină de emoții pentru toți concurenții, dar în special pentru Otilia Brumă (Bilionera).

Primul sărut de la „Survivor” între fete. Cine au fost cele două protagoniste

Momentul în care Elena Chiriac a egalat la 9, Otilia Brumă ( Bilionera) s-a lăsat dusă de val și, fără să stea prea mult pe gânduri, a pupat-o pe buze de bucurie pe coechipiera sa.

Totuși, bucuria Otiliei avea să se risipească rapid. După plecarea Roxanei Ciuhulescu, colanul de imunitate i-a revenit Laurei Giurcanu. Ea și Cătălin Zmărăndescu au făcut câte o nominalizare directă în consiliu.

Cătălin l-a nominalizat pe Robert Niță, în timp ce Laura Giurcanu a propus-o spre eliminare pe Otilia Bilionera, fata care s-a descurcat cel mai bine la jocul de imunitate.

„Este foarte greu, dar trebuie să iasă în acest moment un nume din gura mea, iar acel nume este Otilia”, a spus Laura Giurcanu la ProTV.

Primul sărut de la „Survivor” între fete. Cine au fost cele două protagoniste. FOTO
ProTV

Reacția Otiliei, după ce a fost nominalizată pentru eliminare

Otilia fost mai mult decât șocată de faptul că Laura Giurcanu a votat-o pentru că, deși au pierdut imunitatea, artista adusese cele mai multe puncte pentru echipa sa.

„Nu mă așteptam la votul Laurei, având în vedere că suntem puține fete. Chiar mi-am rupt genunchii în ultima săptămână pe traseu. Ce să zic, eu sunt feministă și se pare că Laura nu e așa. Nu am cuvinte, nu știu ce să zic mai mult de atât.

Chiar nu mă așteptam la nominalizare. Eu nu aș fi votat-o, eu nu am votat nicio femeie până acum. Sunt foarte confuză pentru că sunt și puțin șocată de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă pricep să îmi fac reclamă, să mă descriu. O să las publicul să decidă dacă merit să fiu aici sau nu.”, a mărturisit Otilia Bilionera la „Survivor”.