Sezonul „Survivor” de anul viitor va fi unul plin de surprize. Telespectatorii nu doar că îl vor viziona pe o altă stație TV, dar vor fi surprinși și de echipele din 2022. Ca de fiecare dată, supozițiile au început să apară imediat după confirmarea noului sezon. Anul viitor, echipa faimoșilor pare să fie una extrem de puternică, având în vedere primul nume confirmat.

Echipa „Faimoșilor” de anul viitor arată mai bine ca niciodată. Fanii sunt nerăbdători să se dea startul noului sezon și deja au început să aibă câteva bănuieli cu privire la noii concurenți. Dorian Popa a fost primul nume vehiculat, dar se pare că vloggerul nu a bătut palma cu cei de la PRO TV. Mai mult, acesta a susținut că numele lui a fost alăturat formatului „Survivor” de dragul publicității.

„Survivor” deja are primul concurent oficial

În ciuda speculațiilor, fanii au primit deja prima confirmare. Vedeta care și-a anunțat deja participarea la celebra competiție este nimeni alta decât Silvia Lăuneanu. Artista a făcut parte, cu ani în urmă, din trupa Las Vegas. Silvia i-a înnebunit pe toți cu acordurile ei de vioară și cu părul lung ca al lui Rapunzel.

Pentru o perioadă, Silvia a lipsit din lumina reflectoarelor. Aceasta a participat la diverse concursuri asemănătoare la format cu „Survivor”, iar asta îi oferă și mai multă încredere. Artista a declarat că va pleca în Republica Dominicană mai motivată ca niciodată și speră să câștige.

„Sunt teribil de pregătită să mă duc să iau trofeul. Nu cred că ei știu ce poate o fată ca mine, de 46 de ani. Nimeni nu-și imaginează câtă forță mai poate avea un om la această vârstă.Un om antrenat, desigur. Eu mereu am fost în finală sau am câștigat concursurile la care am participat.”, a declarat Silvia Lăuneanu, exclusiv pentru Impact.

Primul nume confirmat de la „Survivor”? Cine este vedeta care va pleca să lupte în Republica Dominicană pentru marele premiu
Playtech

Anul acesta, competiția va putea fi urmărită pe PRO TV

„Survivor” 2022 deja își pregătește planul de atac. Show-ul promite multe momente intense și probe din ce în ce mai grele cărora Silvia și ceilalți concurenți, neconfirmați încă, vor trebui să le facă față. După lungi negocieri, emisiunea din Republica Dominicană va fi difuzată la PRO TV, dar va avea același prezentator. Daniel Pavel este cel care va merge la mii de kilometri distanță de casă să arbitreze probele dintre „Războinici” și „Faimoși”

„Survivor” este o poveste despre supraviețuire. Acolo, în noroiul dominican, sub praf, sub soare, este o poveste care a forjat eroi ai timpurilor moderne. Despre asta este „Survivor!”, a declarat Daniel Pavel la Gala pentru Performanță și Excelență 2021.