Ies la iveală noi amănunte despre accidentul în care micuța Raisa a murit. Mircea M., martor al tragediei a a vorbit, într-un interviu, despre momentele de groază pe care le-a trăit în acel moment.

Joi, Raisa o fetiță de doar 11 ani, și-a găsit sfârșitul sub roțile unei mașini de poliție. Accidentul îngrozitor a avut mai mulți martori, care mai apoi au fost audiați rând pe rând de către procurorii care au fost desemnați să se ocupe de caz.

Primul martor al accidentului în care Raisa a murit face confesiuni șocante

Mircea M. a văzut tot ce s-a întâmplat. El a povestit ce a făcut polițistul care este vinovat de accident în timp ce suna la 112. În acele momente, Raisa era întinsă, într-o baltă de sânge, pe carosabil.

„Eu am fost sunat vineri dimineață și chemat la Parchet. Acolo mi-au spus că sunt primul martor audiat. Așa cum am spus și data trecută, eu am stat cu fetița rănită până a ajuns ambulanța.

Ce pot să vă spus sigur este că l-am văzut pe acel agent de poliție când a pus mâna pe fetiță și a atins-o la încheietură. Cel mai probabil, voia să verifice dacă are puls.

Cealaltă fetiță, cu care am stat eu și încă o doamnă, avea piciorul rupt și plângea că vrea la mama ei. S-a speriat, pentru că a văzut sângele curgând dinspre prietena sa”, a declarat martorul pentru Gândul.

Primul martor al accidentului în care Raisa a murit face confesiuni șocante. Ce făcea polițistul în timp ce suna la 112
arhivă

Martorul crede că Poliția Română a vrut să mușamalizeze cazul

Mai mult decât atât, Mircea M., martor la accidentul în care Raisa a murit, spune că polițistul a întors-o pe partea stângă, pentru ca fetița să nu se înece cu sânge.

„Nu am văzut gestul cu piciorul, însă eram aici când l-au luat pe polițist, când l-au ascuns după un cazan din staţia de RATB și i-au dat jos geaca reflectorizantă. Sunt și eu tată și am fost zguduit. Dacă era copilul meu în locul acelei fetițe? Dacă acel polițist era un cetățean obișnuit, nu s-ar fi comportat la fel cu el, nu-l mai ascundeau”, mai spune bărbatul, potrivit aceeași surse.