N-ai să ghicești de ce a avut poftă Lidia Buble, imediat ce a ajuns în aeroport. S-a gândit la asta non stop pe parcursul competiției!

Lidia Buble a părăsit emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, în ediția de joi seară. Artista a pierdut jocul în fața rivalilor ei, Giani Kiriță și Ruxi. Dezamăgită și cu ochii în lacrimi, cântăreața a părăsit competiția, dar și-a exprimat recunoștința pentru experiența trăită. 

Primul lucru pe care l-a luat Lidia Buble din aeroport, după ce a părăsit competiția

Cu toate acestea, subiectul principal este cu totul și cu totul altul. Vedeta s-a filmat în aeroport, în timp ce le împărtășea fanilor lucrul de care are o poftă nebună și la care s-a gândit nonstop în timpul competiției. Așa că aceasta s-a învârtit puțin prin aeroport și și-a îndeplinit dorința. Despre ce credeți că este vorba? Ei bine, artista și-a ales cea mai mare ciocolată, căci a visat on stop la ea în emisiune, ba chiar spune că și-a dorit o probă la care să primească recompensă, o ciocolată.

„Deci fiți atenți! Cât am fost în emisiune, efectiv mai aveam puțin și urlam că-mi doresc o probă la care să primesc drept recompensă nici mai mult, nici mai puțin decât ciocolată. Am jurat că după ce am să ies, am să vin la raftul cu ciocolată din aeroport și o să-mi cumpăr cea mai mare ciocolată. Gen aia XXL. Așa că acum o să-mi fac de cap și o să vă las și poză să vedeți după ce o s-o termin pe toată.”, a spus Lidia Buble, într-un clip video pe TikTok.

@lidiabubletokPrimul lucru pe care l-am luat dupa iesirea de la Sunt Celebru a fost…

♬ sunet original – Lidia Buble

Ce a spus Lidia Buble după ce a părăsit „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată, pentru ca mi-am făcut amintiri aici.

Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate. Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta..

Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul asta. Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faina experiență. Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare. Ciao, vă țucăm.”, a spus cântăreața, la Pro Tv, potrivit Cancan.ro

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.