Primul lucru pe care l-a făcut tânărul după ce a câștigat Campionatul a emoționat publicul până la lacrimi

La doar 17 ani, David Popovici a devenit primul înotător mondial din România  la 100m și 200 m,  după o pauză de 49 de ani. Este un fenomen al sportului românesc și a stârnit admirația oamenilor.

După ce a câștigat cea de-a doua medalie de aur la Campionatul Mondial de natație, tânărul a oferit primele declarații despre succesul său. Proba de 100 m s-a desfășurat în Budapesta. David Popovici a mai obținut și aurul la CM, la proba de 200 de m liber.

David Popovici, gest emoționant după ce a câștigat cea de-a doua victorie

Imediat cum a câștigat probe de înot, primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă la părinții lui. Tânărul i-a oferit mamei sale un buchet de flori. Întreg momentul a fost imortalizat de jurnaliști și imaginile emoționante au devenit virale.

gsp

„Mama mai râde și acum cu prietenii mei că mâncam de pe jos, aduceam gândaci prin casă, răsturnam gunoiul și mâncam din el, mă cățăram toată ziua prin copaci, mă jucam cu bețe și pietre. A fost interesant”, povestea tânărul într-un interviu pentru Steaua TV.

David Popovici: „Dacă e să mi se urce la cap…”

Cât despre gestionarea succesului, David Popovici a mărturisit că se va comporta le fel ca și până acum. În cazul în care succesul i se urcă la cap, apropiații vor avea grijă să-l trezească la realitate.

social media

„Chiar nu ştiu cum voi fi privit, însă eu voi fi absolut la fel, mă voi comporta absolut la fel. Dacă e cumva vreodată să mi se urce la cap ştiu că voi primi două palme imaginare de la apropiaţii mei şi o să-mi revin imediat, dar nu o să se ajungă acolo. Pentru că am nişte oameni liniştiţi în jurul meu, oameni la fel de simpli ca şi mine”, a mărturisit David Popovici pentru postul de televiziune TVR.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!