Prima noapte petrecută de „Războinici” și Faimoși au petrecut prima noapte în jungla din Republica Dominică, au apărut primele probleme.

Atât pentru „Războinici”, dar mai ales „Faimoși” prima noapte petrecută în jungla din Republica Dominicană de la Survivor  a venit cu primele probleme. Cei mai mulți dintre ei nu au putut să se odinească, dar spun că până la adaptare e un pas mic. 

Înainte de a începe jocul pentru imunitate, Faimoșii și Războinicii și-au povestit impresiile despre noaptea pe care au petrecut-o în taberele lor din junglă.

Primele probleme întâmpinate de vedete la „Survivor”. Roxana Ciuhulescu nu a putut dormi deloc

Roxana se numără printre vedetele care au avut probleme. Prezentatoarea TV nu a putut să închidă un ochi. Motivul este cumva amuzant.

„În noaptea asta am reușit să mă odihnesc, am dormit dar nu toată noaptea.Ca să spuns sincer, eu dorm prost și acasă, în patul meu, darămite aici pe podea.

Pentru mine, prima noapte a fost albă, cu atât mai mult cu cât îmi venea să-l bat pe Zmărăndescu, deși nu îmi permit, pentru că a sforăit mai tare ca o drujbă. Lipsa hranei….Una peste alta nu a fost deloc simplu.

Mai am nevoie de puțin timp ca să mă adaptez. În noaptea asta am reușit să mă odihnesc, am dormit dar nu toată noaptea, dar este mai mult decât ok”, a spus Roxana Ciuhulescu la ProTV. 

Și Andreea Tonciu a avut probleme: „În noaptea asta am reușit să mă odihnesc, am dormit dar nu toată noaptea. Nu am dormit deloc de când venit aici, mă uit stânga dreapta pentru că îmi este frică de orice zgomot pe care îl aud”, a povestit Andrea Tonciu despre problemele pe care le-a întâmpinat în prima seară Survivor.

Primele probleme întâmpinate de vedete la „Survivor”: „A sforăit mai tare ca o drujbă”
Captură ProTV

Nici „Războincii” nu au fost scutiți de probleme

Războinicii s-au plâns și ei de condițiile dure, dar sunt siguri că au energia necesară să le facă față adversarului.

„În momentul de față mă simt foarte bine. Noapte a fost cum a fost: dormeam 5 minute pe o parte, 5 minute pe alta. Nu se putea dormi, pur și simplu.

Pentru mine personal a fost oribil. Sper să mă acomodez cu placa aia, pentru că e foarte grav. Pentru totem ce să vă spun, cred că vă stă mai bine în 11 decât în 12” (arătând spre Faimoși), a spus Alex Delea.

 

 

 

 

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.