PRO TV își propune să dea lovitura cu noua emisiune pe care o vor introduce în curând în grilă.

PRO TV pregătește o nouă emisiune cu care va face concurență celorlalte trust-uri. După ce au cucerit publicul cu „Survivor”, PRO TV readuce la viață „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Filmările au început deja, iar primele vedete au plecat spre Republica Dominicană.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni la începutul anilor 2000. Competițăia a testat în primul sezon rezistența Ginei Pistol, a lui Ruby, a lui Dorian Popa, dar și a lui Moroșanu. Din păcate, formatul nu a fost prea longeviv și s-a încheiat după un singur sezon.

Anul acesta, se pare că „Sunt celebru, scoate-mă de aici” va fi din nou introdus în grilă. Potrivit celor de la fanatik.ro, filmările au început deja. Tot potrivit lor, primele vedete confirmate nu sunt deloc străine de astfel de formate.

Primele nume vehiculate de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce vedetă a fost scoasă din cărți pe ultima sută de metri
Instagram

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” vs. „America Express”

Alexandra Ungureanu a fost primul nume vehiculat. Aceasta are în spate experiența „Asia Express” și crede că este pregătită să facă față probelor. Alexandra nu este singura din breasla artiștilor care va pleca în Republica Dominicană. Tot cu producția de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a semnat și Lidia Buble.

La fel ca și colega ei, Lidia Buble a participat la „Asia Express” și le-a demonstrat tuturor cât de ambițioasaă și competitivă este. Singura schimbare de data asta ar fi dată de faptul că nu mai este alături de sora ei, Estera.

O altă vedeta care face parte din echipa „Sunt celebru, scoate-mă de aici” este Ioana Filimon. Modelul nu a mai participat la o competiție atât de dură, dar are în spate câteva emisiuni. Aceasta va face saltul de la „Ferma: orășeni vs. săteni” și „Bravo, ai stil! Celebrities” direct la bătălia din junglă.

Theo Rose a fost și ea luată în calcul pentru emisiune, dar s-a văzut nevoită să renunțe. Artista a ales scaunul de jurat de la „Vocea României” în detrimentul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.