Ciprian Tătărușanu și Antoaneta au avut o nuntă de vis, departe de țară, într-una dintre cele mai cunoscute locații din Italia. Se pare că fotbalistul nu s-a uitat deloc la bani atunci când s-a ocupat de marele eveniment. 

Ciprian Tătărușanu și Antoaneta s-au căsătorit

Ciprian Tătărușanu se poate considera un bărbat împlinit. După ce echipa la care este portar a obținut al 19-lea titlu, Ciprian Tătărușanu a decis să se căsătorească.

Portarul de la AC Milan și iubita sa formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. În urmă cu o zi, Ciprian Tătărușanu și iubita sa și-au unit destinele. Cei doi sunt de aproape 10 ani împreună. Cuplul și-a dorit să facă nunta în nordul Italiei, la Villa d’Este, situată lângă Lacul Como. Este una dintre cele mai cunoscute locații și frecventată de vedete.

Cei doi și-au dorit un eveniment restrâns și i-au avut alături doar pe membrii familiei și câțiva apropiați. Printre aceștia s-au numărat și foștii colegi de la FCSB, Alex Chipciu, Vlad Chiricheș, Iasmin Latovlevici sau Alin Toșca. De la acest eveniment important nu au putut lipsi cei trei copii ai cuplului. Ciprian Tătărușanu și Antoaneta au doi băieți pe nume Sebastian și Matei, iar Isabel este mezina familiei.

Primele imagini de la nunta lui Ciprian Tătărușanu cu iubita sa, Antoaneta. Cei doi și-au unit destinele în Italia
Instagram

Antoaneta a ales o rochie care i-a pus silueta în valoare, iar pentru petrecerea de la locația exclusivistă, a optat pentru o rochie cel puțin la fel de spectaculoasă ca prima. Imediat după ce și-au unit destinele, cei doi au profitat de faptul că au avut Lacul Como aproape și au făcut câteva poze.

Cei doi și-au dorit un eveniment cu totul special, așa că au ales locația exclusivistă din Italia. Printre cuplurile celebre care au pășit pragul vilei se numără Ducele și Ducesa de Windsor, Elizabeth Taylor și Nick Hilton, Rita Hayworth și Orson Welles.