Apar noi detalii în cazul crimei oribile din București. O femeie de 54 de ani a fost bătută și incendiată de propriul nepot. Între timp, s-a aflat și adevăratul motiv pentru care bărbatul a făcut acest gest oribil.

Primele imagini cu ucigașul din București, care și-a incendiat mătușa

Crima a avut loc în cartierul Giulești. Femeia în vârstă de 54 de ani era și administrator al blocului, iar bărbatul, nepotul ei, a pândit-o înainte să o atace. Ar fi venit prima oară la ușa ei, dar mătușa nu era acasă.

Ghinionul femeii a fost că s-a întâlnit cu individul în scara blocului, chiar când acesta voia să plece. S-au certat, iar de la cuvinte grele la violențe a mai fost doar un pas. A lovit-o în repetate rânduri, apoi a scos un recipient cu benzină și i-a dat foc.

Două vecine, alarmate de scandalul de pe scară, au ieșit să o salveze pe femeie. Nu au reușit, deoarece bărbatul s-a năpustit și asupra lor.

Victima a fost lovită de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. Pe imagini, apare că a fost un conflict verbal, care degenerează apoi într-unul fizic şi culminează cu incendierea victimei (…) Nu pare un conflict spontan., a declarat procurorul Anghel Alexandru.

Inițial, polițiștii nu au vrut să dea detalii despre criminal, deoarece aveau mai mulți suspecți. Femeia depusese plângere că un vecin o amenința cu moartea. Așa că prima lor pistă a fost acesta, care s-a dovedit că nu era cel pe care-l căutau.

sursa: redacția.ro
sursa: redacția.ro

L-au depistat mai târziu pe nepotul femeii, al cărui nume se pare că este Alexandru Pop. Cei doi s-ar fi certat de la o moștenire, iar individul și-a ieșit din fire și a comis fapta oribilă.

Bărbatul se află acum în custodia autorităților. Cercetările în acest caz sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri.

Nepotul femeii este acuzat de omor calificat prin cruzimi.