Au apărut primele imagini cu Simona Halep după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul. În această dimineață, Halep a fost văzută plecând cu bagajele făcute. 

Mediul online a explodat ieri după ce s-a aflat că Simona Halep și Toni Iuruc au decis să divorțeze. Motivul ar fi distanța dintre cei doi, cauzată de cariera sportivei. La scurt timp după ce s-a aflat în spațiul public de divorț, Toni Iuruc, a confirmat faptul că au decis să divorțeze. 

Primele imagini cu Simona Halep după ce s-a aflat de divorț

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”  a declarat Toni Iuruc, potrivit Fanatik. 

În această dimineață, Simona Halep a fost fotografiată în fața vilei din Primăverii, pe care a cumpărat-o împreună cu Toni Iuruc după ce s-au logodit. Tenismena și-a făcut bagajele și a plecat, împreună cu mama sa, care a venit să o ajute, și cu un bărbat necunoscut, potrivit Cancan.ro.

Primele imagini cu Simona Halep după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul! Sportiva și-a făcut bagajele și a plecat

Cea mai bună tenismenă din România și-a parcat bolidul în fața casei din Primăverii. Simona Halep nu a intrat în locuință, ci a trimis bărbatul necunoscut în casă. Acesta s-a întors în doar câteva minute, având în mână câteva foi, cel mai probabil actele de divorț. Simona Halep nu a intrat în casă, ci a stat în mașină în tot acest timp. 

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cunoscut într-un club din Mamaia în urmă cu câțiva ani. Toni Iuruc era verișorul patronului clubului respectiv. Au stat de vorbă toată noaptea și au observat că au mai multe lucruri în comun. Halep a spus că a fost dragoste la prima vedere. 

Cei doi și-au făcut apariția ca fiind un cuplu în anul 2019. Doi ani mai târziu, în 2021, cei doi s-au cununat civil. Evenimentul a fost fabulos și au participat o mulțime de persoane publice și vedete din țară. Anul acesta cei doi trebuiau să se căsătorească religios, în luna noiembrie, la Cazinoul Sinaia, dar nu au mai apucat. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.