Primele imagini cu Printul Harry in noua lui viata!! Iata ce au ajuns sa faca ducii de Sussex, acum cand nu mai au titluri regale:

Reclama

Reclama

Prințul Harry a părăsit Marea Britanie luni seară și i s-a alăturat soției sale, Meghan Markle, în Canada. Presa britanică anunță că prințul a aterizat deja la Vancouver, acolo unde s-a stabilit împreună cu familia sa.
În urmă cu câteva ore, Daily Mail a publicat primele fotografii cu ducele de Sussex pe pământ canadian. El a fost surprins coborând din avion, după un zbor de 10 ore, pe ușa din spate doar cu o geantă pe umăr. A fost escortat de doi agenți de pază până la o mașină neagră. A plecat apoi spre conacul de 14 milioane de dolari, care de două luni le e casă.

Nu a durat mult până când informația a devenit virală, publicațiile făcând eforturi semnificative pentru a obține informații adiționale.

Reclama

Meghan Markle l-a așteptat pe prinț în Canada împreună cu fiul lor Archie, în vârstă de 8 luni.

„Ducele de Sussex ar fi părăsit Regatul Unit luni seară, după unul dintre ultimele sale angajamente oficiale în calitate de membru al familiei regale”, scrie cotidianul britanic Daily Telegraph. Informația a fost preluată și de Daily Mail, The Sun și altele.

„Prinţul Harry pleacă în sfârşit la Vancouver”, titrează şi Daily Mail. Prinţul, al şaselea în ordinea succesiunii la tron, „a luat un zbor la 17.30 de pe aeroportul Heathrow”, a menţionat The Sun, şi „ar urma să se reîntâlnească cu Meghan şi Archie marţi dimineaţa devreme” pe insula Vancouver.

Reacția reginei Elisabeta după ce Meghan și Harry au anunțat distanțarea de Casa Regală
Au trecut doar două săptămâni din momentul în care a fost făcut anunțul șoc al ducesei de Sussex până la finalizarea rupturii. „Plecarea sa în Canada este simbolică, la numai două zile după ce Palatul Buckingham a anunţat că rupe orice legătură oficială cu ducii de Sussex”, a apreciat The Telegraph. Momentan, nu știe nimeni când va reveni în Marea Britanie.

Ducele de Sussex şi-a părăsit ţara după o zi în care şi-a îndeplinit ultimele îndatoriri regale. Harry a avut o apariţie consistentă la summitul Regatul Unit – Africa destinat investiţiilor de la Londra, unde s-a întâlnit cu mai mulţi şefi de stat africani şi s-a întreţinut în privat cu prim-ministrul Boris Johnson.

El nu a apărut în schimb la recepţia găzduită luni seară de fratele său mai mare, prinţul William, la Palatul Buckingham, potrivit Agerpres, care citează The Sun.

Potrivit The Sun, “nu se ştie când va reveni, dar o sursă apropiată de ducii de Sussex a declarat că prinţul ar avea ‘alte angajamente viitoare’ în Regatul Unit înainte de primăvară”.

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii