Primele imagini cu părinții lui Alex Zănoagă au apărut după botezul lui Dominic. Tanarul, Simina si parintii lui l-au luat pe micut si au plecat intr-o vacanta la munte. Cu aceasta ocazie, fanii brunetei i-au putut cunoaste socrii. Florin Laurențiu Zănoagă și Mihaela Zănoagă sunt părinții lui Alex și George Zănoagă. Cei doi locuiesc la Bucuresti si ii ajuta pe Simina și Alex de fiecare data cand au nevoie de ajutor.

Reclamă

Mama lui Zănoaga este o bunica tanara. După ce Dominic a venit pe lume, s-a nascut si fetita lui George. Asadar, socrii Siminei au acum doi nepotei de care au grija cu mare drag. In primele imagini aparute cu ea, se poate observa cat de frumoasa este Mihaela Zănoagă. Femeia este extrem de moderna si poarta tinute care o avantajeaza perfect. Nici nu pare ca are doi baieti atat de mari si doi nepotei.

Reclamă

Nici tatal lui Zănoagă nu se lasa mai prejos. Florin nu pare ca este deja bunic, iar daca cineva l-ar vedea in parc cu nepoteii ar crede ca sunt, de fapt, copiii lui. După primele imagini aparute cu părinții lui Zănoagă, putem spune ca Simina este o nora norocoasa. Tanara pare sa se inteleaga foarte bine cu soacra ei, care o si ajuta in cresterea lui Dominic. Simina se bazeaza foarte mult pe ajutorul Mihaelei, mai ales ca propria mama este plecata din tara si nu poate fi langa ea fizic.

Vacanță la munte, după botez

Simina și Alex Zănoagă l-au botezat pe Dominic saptamana trecuta. Nasii au fost Raju si iubita lui, iar mosii Raluca Munte și Nikolas Sax. Invitati au fost multi dintre fostii lor colegi de la Puterea Dragostei, insa marele absent a fost Jador. Imediat după petrecere, Simina și Alex si-au luat bebelusul si au plecat intr-o vacanta la munte. Din primele imagini aparute pe conturile lor de socializare se poate observa ca au fost insotiti si de doi fosti concurenti de la PD: Alex Bobicioiu și Simona Braboveanu.