Artista a fost recent să-și monitorizeze sarcina. Iată ce poze a pus în mediul online, de la maternitate

Vlăduța Lupău este mai fericită ca niciodată. Artista a făcut recent o vizită la maternitate, unde i s-a monitorizat sarcina și și-a văzut fiul. Mai mult, ea a vrut să împărtășească și cu cei din mediul online primele imagini cu fiul nenăscut al acesteia. Vlăduța Lupău va naște abia la sfârșitul verii. 

Vlăduța Lupău a încercat să țină sarcina ascunsă o bună perioadă de timp. Însă, nu a mai durat mult până când s-a hotărât să facă marele anunț. Majoritatea internauților nu se așteptau la o asemenea veste din partea ei. Așadar, ea s-a gândit ca din acel moment să-și țină fanii la curent cu evoluția sarcinii, ori de câte ori merge la maternintate.

Instagram

Vlăduța Lupău a postat primele imagini cu fiul ei nenăscut

Vlăduța Lupău se simte de parcă ar fi în al noulea cer! La sfârșitul acestei veri urmează să nască. Până atunci, artista de muzică populară a hotărât să-și țină toți fanii la curent cu evoluția sarcinii. Așadar, Vlăduța Lupău a mers recent la maternintate pentru a-l monitoriza pe micuț. Acolo, artista i-a văzut chipul pentru prima oară băiețelului ei încă nenăscut.

Așadar, cu această ocazie, Vlăduța a vrut să împărtășească aceste imagini și cu fanii ei din mediul online. Ea a postat imaginile pe contul ei personal de Instagram. Totuși, nu trebuie să vă așteptați la o imagine prea calitativă. Ei bine, se pare că de această dată, artista a fost puțin cam secretoasă și nu ne-a lăsat să vedem prea multe. Ea ne-a arătat numai o parte a corpului, restul fiind acoperit cu un emoji albastru în forma unei inimi.

„Totul ok. Simple monitorizări din vreme… ca să fiu sigură că suntem pe drumul cel bun!”, a spus îndrăgita artistă în dreptul pozelor postate pe Instagram, de la maternitate pentru a nu se interpreta altceva.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.