Adela Popescu și Cabral au făcut primele declarații de când se află în Republica Dominicană.

În această perioadă filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” sunt în toi. Atât echipa de producție, prezentatorii, cât și concurenții se află deja în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru cel de-al doilea sezon al show-ului.

Cabral mărturisește că este stupefiat de provocările la care vor fi supuși cei doisprezece concurenți ai acestui sezon. Provocările vor fi într-atât de mari, încât spune că nici celui mai mare dușman nu i-ar dori să fie în pielea vreunui concurent.

Cabral Ibacka: „E nenorocire..”

@video.clipuri1

#cabral #adelapopescu #protvromania #suntcelebruscoatemadeaici #fy #2022 #foryou #videoclipuri1

♬ original sound – videoclipuri1

 

„Ne îngrozim, efectiv, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem.

Urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, d-apăi unui om cu care n-ai nimic de împărțit. E nenorocire! Au aici chestii cu două, cu trei, cu patru, cu cinci, cu șase, cu opt picioare.” a declarat Cabral Ibacka

În ciuda probelor la care vor fi supuși, concurenții nu vor primi de mâncare.

„Plus că nu vor mânca! Voi știți ce înseamnă asta pentru mine. Adică, după ce că trec prin toate nenorocirile astea în care ei trebuie să-și testeze limitele, să descopere dacă au sau nu anxietăți, unii au zis că sunt viteji, dar poate descoperă că le e teamă de niște furnici.” a completat Adela Popescu

În cursul zilei trecute, pagina de Instagram @viperele_vesele a făcut publică lista celor 12 concurenți ai emisiunii.

„Filmările sunt în toi în Republica Dominicană, unde 6 bărbaţi şi 6 femei au luat startul competiției. Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux şi Opulenţă, Bia Khalifa şi Lidia Buble sunt cele 6 femei, mai mult sau mai puțin celebre, care se întrec în aceasta competiție.

Cristian Mitrea, Cornel Palade, Paul Diaconescu, Giani Kiriță, Alex Bogdan şi Răzvan Botezatu sunt cei 6 bărbați care încearcă sa facă faţă provocărilor junglei dominicane.” a fost  mesajul transmis de  @viperele vesele

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.