Andreea Bălan și Andreea Antonescu au postat primele fotografii din Mexic. După un zbor lung și obositor, cele două s-au pregătit de primele probe ale competiției „America Express”. Blondinele au ținut să împărtășească cu fanii câteva imagini de pe tărâmul Aztec.

Astfel, cele două nu s-au asortat mai deloc. Andreea Bălan a ales o ținută mai fastuoasă și elegantă, în timp ce Andreea Antonescu a ales o ținută casual. Cele două au fost la poli opuși din punct de vedere vestimentar, iar asta le-a pus fără îndoială în lumina extremității, în fața fanilor.

Cum s-au îmbrăcat Andreea Bălan și Andreea Antonescu în prima zi la „America Express”

Andreea Bălan s-a pozat într-o rochiță scurtă, de culoare verde cu buline albe. Blondina arată extrem de sexy, iar internauții au asociat-o cu o păpușă barbie. Detaliul cel mai importat din apariția cântăreței este faptul că aceasta a fost desculță și nu s-a dat în lături să se fotografieze așa. Semn că artista nu se jenează ușor. Probabil că încălțările i-ar fi dat bătăi de cap și a vrut, de, fapt să se simtă comod pe pământul din Mexic.

Andreea Antonescu, însă, a purtat o ținută casual formată dintr-o pereche de jeansi largi și o bustieră care i-a pus în evidență bustul voluptuos. Spre deosebire de colega ei, aceasta a avut o pereche de încălțări sport. Mai exact, niște adidași albi. Nici despre ea nu putem spune că nu a fost sexy sau atrăgătoare, chiar dacă n-a ales să fie pe aceeași lungime de undă cu Andreea Bălan.  Bineînțeles, nu putem decât să presupunem că cele două dive vor participa așa la primele aventuri de pe „Drumul Aurului”.

Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la „America Express”. Vedetele s-au îmbrăcat total opus! FOTO
social media

Cântărețele au pornit pe drumul aventurii la „America Express”

„Am ajuns cu bine în Mexic și din moment în moment poate începe supercursa America Express. Să ne țineți pumnii.”, a scris Andreea Bălan pe contul ei de Instagram, în postarea în care a distribuit fotografia.

Fetele care cântau pe vremuri „lasă-mă papa la mare” au ajuns să trăiască aventura vieții lor. Celebrele artiste ale trupei „Andre” sunt pregătite de-a dreptul să facă spectacol în emisiunea „America Express”. Cele două vedete sunt încântate că vor avea șansa de a concura cu alte 8 echipe.