Celebra vedetă a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Iulia Vântur a ales să-și lase cariera și viața din România și s-a mutat în India, în urmă cu mai bine de zece ani. Nimeni nu i-a dat nicio șansă, dar iată că în India a ajuns pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Iulia Vântur, carieră de succes în India

Este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din India, iar acum are turnee prin Statele Unite ale Americii. Lucrurile, însă, nu s-au așezat doar pe plan profesional pentru frumoasa blondină, ci și pe plan personal!

Iulia Vântur și cunoscutul actor de la Bollywood, Salman Khan, formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri. Cei doi sunt foarte discreți când vine vorba de relația lor și nu prea se știu detalii despre ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Relația lor are aproape un deceniu, așa că nu puțini sunt cei care s-au întrebat când au de când să facă pasul cel mare.

Sursa: Social Media

Ba chiar și părinții vedetei au această curiozitate.

„Până la un moment dat, ca toți părinții, mă întrebau când o să fac pasul. I-am zis mamei așa:  `Mama, vrei să fiu fericită sau căsătorită`? Că dacă vrei să fiu căsătorită, am zis: acum mă căsătoresc. Mi-a zis că vrea să fiu, totuși, fericită. (râde, n.red)”, a povestit Iulia Vântur pentru Fanatik.ro .

Unde își va petrece Iulia Vântur luna de miere?

Chiar dacă nu și-a făcut planurile pentru nuntă, blondina știe deja unde va merge în luna de miere cu viitorul ei soț. Așadar, spre surprinderea tuturor, Iulia nu a ales o destinație din India, ci preferă să marcheze acest moment special pe o insulă exotică.

„Am văzut Taj Mahal-ul, e foarte frumos, dar nu îl văd ca destinație de lună de miere. Eu, când eram mai mică, adolescentă, am văzut un loc superb: Bora Bora. Nu am ajuns încă, cumva pentru că am păstrat-o ca destinație de lună de miere”, a mai spus blondina pentru sursa menționată anterior.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.