Interpreta de muzică populară, Maria Dragomiroiu este foarte apreciată la noi în țară. În vârstă de 66 de ani, aceasta se menține extrem de bine și, plecată în vacanță, a postat mai multe fotografii în care poartă un costum de baie. 

Vedeta a postat o serie de fotografii în care este îmbrăcată într-un costum de baie și arată foarte bine pentru vârsta sa, fiind un model pentru tinerele din ziua de astăzi.

Văzând aceste poze, designerul Cătălin Botezatu, a fost extrem de încântat de artista de muzică populară, fapt pentru care i-a adus doar cuvinte de laudă.

„Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru. (…) Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun. Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! Cred că Maria apelează la o alimentație foarte sănătoasă, dar cred că face și sport, are musculatură tonifiată, se vede!”, a spus Cătălin Botezatu.