Reclamă
Reclamă

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani, a făcut declarații în urma accidentului grav din 2 Mai, în care și-au pierdut viața două persoane. El recunoaște că se simte vinovat și își cere scuze pentru tragedia pe care a cauzat-o. 

Accidentul a avut loc după ce Pascu a consumat mai multe tipuri de droguri, fapt care l-a influențat în mod negativ în momentul în care a urcat la volan.

Primele declarații ale lui Vlad Pascu

Primele declarații ale tânărului au fost făcute în timpul audierilor de la DIICOT, unde a fost adus din arestul preventiv. Jurnaliștii l-au întrebat de mai multe ori dacă își pare rău pentru cele întâmplate, iar el a răspuns afirmativ, exprimându-și regretul pentru tragedie și imposibilitatea de a schimba trecutul.

În cadrul audierilor, au fost chemați și părinții lui Vlad Pascu, iar mama sa este suspectată că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar. De asemenea, patru prieteni ai tânărului sunt investigați într-o operațiune anti-drog, fiind acuzați că au furnizat droguri de risc și mare risc la petreceri private din București, unde au participat și persoane cu un nivel financiar ridicat. 

Reclamă

Accidentul din 2 Mai a avut consecințe tragice, soldându-se cu moartea a două persoane și rănirea gravă a altor trei tineri. Vlad Pascu i-a lovit violent pe cei doi tineri și a plecat de la locul accidentului fără să acorde ajutor. 

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro