Ediția de marți, 18 mai a adus o nouă eliminare. TJ Miles nu s-a salvat și regretă că nu a mai rămas în competiție. Ce a atras atenția fanilor emisiunii a fost reacția colegilor după eliminare. Contrar celorlalte momente când unul dintre concurenți pleca acasă, vestea i-a bucurat pe aceștia. Zâmbetele de pe chipurile celorlalți concurenți nu au fost trecute cu vederea de fanii competiției. 

TJ Miles: Era o surpriză dacă reușeam să rămân

De-a lungul competiției, TJ Miles a fost implicat în mai multe conflicte, iar așa și-a atras antipatia publicului. Tânărul a mărturisit că se aștepta să primească mai puține voturi, mai ales că discuțiile dintre el și ceilalți concurenți erau destul de aprinse. Tiktokerul regretă că a fost eliminat, mărturisind că este dezamăgit că experiența sa în Republica Dominicană a ajuns la final.

„Era o surpriză dacă reușeam să rămân și faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân, nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja e setată pentru că așa fac de fiecare dată. E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit și sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Fiecare din noi suntem diferiți afară din competiția asta”, a spus TJ Miles după ce a aflat că este eliminat.

Primele declarații ale lui TJ Miles după ce a fost eliminat de la „Survivor România”. Colegilor nu le-a venit să creadă
Captură Tv 

După ce a aflat verdictul, ceilalți concurenți s-au bucurat că TJ Miles este cel care pleacă. Vizibil dezamăgit de reacțiile colegilor, TJ Miles a mărturisit că a învățat multe în competiție și că a a avut parte de o experiență unică.

„Competiția asta schimbă mulți oameni, unii în bine, alții în rău, dar întotdeauna fiecare din noi trebuie să plece cu ceva de aici, să învețe ceva. Nu trebuie să câștige competiția ca să fii un câștigător. Trebuie numai să știi cum să înveți din fiecare pierdere ca să fii și mai bun”, a mai spus tiktokerul.