În urmă cu o săptămână, TJ Miles a fost eliminat, iar recent a vorbit pentru prima dată despre experiența trăită în Republica Dominicană, dar și cine are mari șanse să câștige emisiunea. 

TJ Miles: Sunt mândru și am venit înapoi cu capul sus

După mai bine de 4 luni, TJ Miles a fost eliminat, dar nu regretă că a participat la „Survivor”. Ba chiar, tiktokerul și-ar fi dorit să mai rămână în emisiune, având în vedere că era atât de aproape pentru a ajunge în finală.

TJ Miles a mărturisit că a avut parte de provocări în junglă. Chiar și așa, tiktokerul este mândru că a reușit să ajungă pentru ce a realizat în emisiune. Fostul concurent a precizat că abia atunci când a plecat acasă, și-a dat seama că parcursul său în emisiune a luat sfârșit.

Primele declarații ale lui TJ Miles după ce a ajuns în România. Pe cine pariază fostul concurent de la „Survivor”
Colaj Substantial

„Cea mai tare experiență din viața mea. A fost greu, am trecut prin multe emoții. N-am câștigat, din păcate, dar am câștigat multă experiență și am evoluat ca om. 18 săptămâni în junglă nu au fost puține, am realizat ceva, eram aproape de finală.

N-a fost să fie, sunt mândru și am venit înapoi cu capul sus. Experiența m-a făcut să apreciez tot ce am, să-mi iubesc familia și mai mult, să am niște principii diferite de viață”, a mărturisit TJ Miles în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Pe cine vede fostul concurent câștigător

TJ Miles a fost întrebat și pe cine vede în finală, mai ales că s-au strâns rândurile și mai este puțin până la terminarea emisiunii. Ei bine, fostul concurent l-ar fi văzut pe Marian Drăgulescu în finală. Cum fostul gimnast a fost eliminat, acesta pariază pe Alex Delea sau Elena Chiriac.

„Marian Drăgulescu sau Alex Delea crede că ar câștiga. Nu sunt sigur, poate și o fată, poate Elena”, a mai precizat fostul concurent.