Mălina Avasilaoie a născut un băiețel perfect sănătos.

Nicole Cherry a făcut primele declarații în legătura cu fina sa, Mălina Avasiloaie. Recent, Mălina a dat naștere unui copil sănătos. Celebra artistă a povestit despre cum se simte acum fina sa, dar și despre momentul în care și-a văzut finuțul pentru prima oară. Iată ce a spus cântăreața.

Mălina Avasiloaie și partenerul ei de viață au devenit părinți pentru prima oară, ieri. Blondina este mai fericită ca niciodată și ap ostat de rețelele de socializare primele imagini cu noul născut.

social media

Nicole Cherry a dat primele declarații în legătură cu fina sa, Mălina Avasiloaie

Nicole Cherry a povestit în cadrul unei emisiuni că atât Mălina Avasiloaie cât și bebelușul ei se simt nemaipomenit și nu au probleme de sănătate. Așadar, nașterea a decurs perfect iar acum cei doi urmează să meargă acasă.

Mai mult decât atât, Nicole Cherry a mers și ea la maternitate pentru a-și cunoaște finuțul, imediat cum Mălina Avasiloaie i-a dat vestea. Nicole este nerăbdătoare să petreacă cât mai mult timp cu cel mic, acasă.

Nicole Cherry a mărturisit faptul că și proaspăta mămică se simte foarte bine.

„Totul a decurs minunat și îi așteptăm acasă. Sunt foarte fericită. Am un finuț sănătos, asta este tot ce contează și cu siguranță vom avea timp să ne jucăm și să ne cunoaștem foarte bine”, a spus Nicole Cherry în exclusivitate la Antena Stars.

Cum se simte Mălina Avasiloaie după naștere

Nicole Cherry a mărturisit că Mălina Avasiloaie, finuța sa, nu poate oferi mai multe detalii în legătură cu nașterea. Însă, aceasta va vorbi despre cel mai frumos moment din viața sa abia după ce se va pune pe picioare.

„Nu intru în mai multe detalii, pentru că, până la urmă, ea trebuie să spună tot, în momentul în care se simte pregătită”, a mai spus Nicole Cherry.

Mălina Avasiloaie a născut la Spitalul Municipal din Moinești, județul Bacău.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.