Nicolae Botgros trece prin cele mai grele momente din viața sa, după ce mama copiilor săi s-a stins din viață. Lidia Bejenaru avea mai multe probleme de sănătate, cărora după ani buni de luptă nu le-a mai făcut față. A lăsat în urma sa o durere imensă, iar soțului său îi este dor de ea în fiecare moment și nu își poate reveni din șocul pe care l-a trăit. Acesta a reușit d-abia acum să discute despre femeia pe care a iubit-o cu toată ființa lui și căreia i-a fost alături mai bine de 50 de ani.

Nicolae Botgros vorbește despre regretata artistă

 

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe data de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a declarat Nicolae Botgros.

În interviul pe care l-a acordat, maestrul Nicolae Botgros a discutat despre afecțiunile pe care le-a avut regretata lui soție, care se pare că avea diabet de mai bine de 20 de ani, iar după ce a făcut și cancer la colon lucrurile s-au înrăutățit, iar trupul ei a cedat. În lipsa ei, artistul se simte singur și sărac și nu are nevoie de nimeni și nimic în afară de femeia pe care a pierdut-o și pe care nu o poate aduce înapoi, oricât de mult și-ar dori lucrul acesta.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai povestit artistul.