În urmă cu doar câteva zile, Mihai Trăistariu mărturisea că este interesat de noua tehnologie și chiar și-ar face un transplant de corp.

Mihai Trăistariu a stârnit un val de controverse, atunci când a mărturisit că și-ar dori să facă transplant de corp. Tot atunci, artistul declara că urmărește cu interes acest subiect de câțiva ani și a recunoscut faptul că a fost complexat de ceva vreme din cauza înălțimii sale. 

Mihai Trăistariu: „Nu vreau să îmi fac vreo operație estetică

Recent, Mihai Trăistariu a vorbit pentru prima dată, după ce lumea a rămas uimită de spusele artistului. Acesta a ținut să precizeze că nu are în plan o astfel de intervenție, totul pornind de la distribuirea unui articol publicat de un medic italic. Specialistul menționează în acea știre faptul că transplantul de corp implică tăierea capului, iar de aici până la mari controverse nu a mai fost decât un pas.

Fanii artistului s-au gândit că Mihai Trăistariu își dorește să își facă transplant de corp, având în vedere că acesta a mai apelat și în trecut la astfel de intervenții, mai exact și-a făcut un implant de păr. Artistul a mărturisit că este de ajuns această operație și nu are de gând să intre prea curând în cabinetul medicului estetician, cu atât mai puțin în cazul unui transplant de corp.

Primele declarații ale lui Mihai Trăistariu, după ce s-a aflat că vrea să își facă transplant de corp. Ce mesaj a avut artistul pentru cei care l-au criticat
Colaj Substantial

„Nu vreau să îmi fac vreo operație estetică. Legat de știrea cu transplantul de păr, e o prostie. Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul. Mi-am făcut doar implant de păr și cred că e suficient. Poate la bătrânețe voi apela la vreo operație estetică, dar deocamdată eu sunt mulțumit de felul în care arăt.

Poate că dacă eram frumos și înalt, nu mă mai preocupam de voce. Eu nefiind, a trebuit să dau din coate. Alții, care sunt mai frumușei, reușesc mai repede. Este valabil atât la băieți cât și la fete”,a declarat Mihai Trăstariu pentru fanatik.ro. 

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.