Grasu XXL a avut un schimb de replici cu un fan, la un concert ce a avut loc în urmă cu câteva zile.

În weekend, Grasu XXL a fost invitat la un concert, dar care nu a fost lipsit de evenimente neplăcute. Artistul a înjurat și stropit cu apă un tânăr, după ce a fost acuzat că promovează jocurile de noroc. Grasu XXL s-a enervat la culme și a avut o reacție violentă, taxată dur de internauți. 

Grasu XXL: Nu am putut să mă abțin, m-am enervat

După ce întregul moment a fost filmat, videoclipul a devenit viral pe rețelele sociale, iar Grasu XXL a ajuns la poliție ieri. După ce a discutat cu oamenii legii despre incident, artistul a făcut și primele declarații, mărturisind că ar proceda la fel, fără nicio ezitare. Ba mai mult, Grasu XXL a spus că l-ar fi lovit, dar nu putea ajunge la bărbatul care l-a enervat la culme.

„N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis și ce îmi faci. Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el violent, era concert de rap, nu de folk

M-a deranjat foarte tare. O doamne, din păcate bine că n-am fost destul de aproape (n.r. întrebat dacă a vrut să-l lovească) Avea o față, copil nu era, poate că dacă era copil nu mă enerva atât de tare. Era la modul ce-mi faci, ce-mi faci”, nu am putut să mă abțin. M-am enervat”, a povestit artistul, potrivit spynews. 

Primele declarații ale lui Grasu XXL, după ce a stropit cu apă și a înjurat un bărbat, atunci când se află pe scenă, în fața a sute de mii de oameni. Ce s-a întâmplat, de fapt
Social media

Grasu XXL a declarat faptul că tânărul era în stare de ebrietate. De aceea, bărbatul l-ar fi acuzat că promovează jocurile de noroc și a refuzat să îi dea înapoi microfonul. Artistul a mai spus că nu regretă întreaga situația și ar proceda la fel întrucât tânărul l-a enervat la culme și a făcut acuzații fără niciun fundament.

Sigurul regret pe care îl are artistul cu privire la acest moment are legătură cu faptul că restul petrecăreților nu s-au mai putut bucura de concert din cauza incidentului.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.