Primele declarații ale Laurei Cosoi.

Laura Cosoi trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Aceasta a devenit ieri mamă pentru a treia oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Așadar, au venit și primele declarații ale acesteia direct din maternitate.

Bucurie mare în familia Laurei Cosoi. Vedeta a născut recent, pentru a treia oară, o fetiță perfect sănătoasă. Totuși, Laura nu a fost singura vedetă care a adus ieri pe lume un copil. Și Denisa Filcea a adus pe lume, tot o fetiță.

social media

Primele declarații ale Laurei Cosoi după ce a născut

Laura Cosoi a dat vestea cea mare prin intermediul rețelelor de socializare. Vedeta a reușit să surprindă pe toată lumea. Recent, ea a postat o poză în care își ținea fetița de mână. Așadar, la doar 24 de ore de la naștere, vedeta a venit cu primele declarații.

Ea a mărturisit că se simte ca în al noulea cer. Totodată, ea a mai mărturisit faptul că cei de acasă o așteaptă cu nerăbdare pe cea mică.

„24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur…
I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie, care de-abia așteptă să o cunoască!
Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, săă fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna!
Ești sufletul nostru, Lara!
Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă”
, a spus Laura Cosoi pe Instagram-ul personal, direct din maternitate.

Totodată, ieri, Laura a dezvăluit și numele pe care i-l va pune fetiței sale. Aceasta a ales ca pe cea mică să o cheme „Lara” Potrivit căutărilor, acest nume este de origine grecească.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.