Laura Cosoi a vorbit despre botezul celei mici.

Laura Cosoi este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete de la noi din țară. Are o familie superbă și are toate motivele să fie fericită. Vedeta a născut pentru a treia oară recent, pe data de 23 iunie. La nici două săptămâni după ce a născut-o pe Lara, vedeta a făcut primele declarații cu privire la botezul micuței. Unde va avea loc marele eveniment și care sunt tradițiile care vor fi respectate.

Laura Cosoi este o mamă împlinită. Vedeta se simte ca în al noulea cer, alături de soțul și cele trei fetițe ale sale. De când Lara a venit pe lume, vedeta, împreună cu Cosmin Curticăpean sunt în culmea fericirii.

social media

Primele declarații ale Laurei Cosoi despre botezul celei mici

Laura Cosoi a făcut primele declarații la aproape două săptămâni de când Lara, cel mai nou membru al familiei, a venit pe lume. Soția lui Cosmin Curticăpean a stabilit deja botezul mezinei, dar totodată și cine vor fi nașii acesteia. Așadar, nașii celei mici vor fi niște prieteni de familie, care i-au cununat pe aceștia, dar care le-au botezat și pe celelalte două fetițe ale lor.

„Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri” , a spus Laura Cosoi.

De asemenea, Laura Cosoi a ținut să precizeze faptul că se simte foarte bine și că s-a recuperat foarte repede după naștere. Atunci când a fost întrebată cum au reacționat celelalte două fetițe când au întâlnit-o pe Lara, Laura a spus că s-au bucurat enorm.

„S-au bucurat, a fost frumoasă primirea. Noi suntem acasă și duminica mergem la biserică. Profităm, mai facem plimbări, mai ieșim cu fetele. Așa suntem obișnuiți de mici (n.r. să meargă în fiecare duminică la biserică). Și eu am fost la fel. Este o tradiție de la bunici, de când eram eu mică. Este un mod de viață” , a mai spus Laura Cosoi.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.