Stela Popescu a explicat în urmă cu câțiva ani dacă primește sau nu medicamente gratis pentru promovarea Catena. Iată adevărul pe care nu l-ai aflat până acum!

Cu toții știm că în urmă cu câțiva ani, protagoniștii reclamelor Catena erau nimeni alții, decât Alexandru Arșinel și Stela Popescu. Într-o notă umoristică și actoricească reușeau de fiecare dată să stârnească râsul celor de acasă și să le captiveze atenția ori de câte ori apăreau pe micile ecrane. De aceea, multă lume s-a întrebat dacă nu cumva aceștia primeau gratis medicamente de la această farmacie, dat fiind faptul că le făceau promovare. 

Stela Popescu și Alexandru Arșinel primeau medicamente gratis de la Catena, pentru promovare?

Cu ceva timp în urmă, regretata doamnă a teatrului românesc povestea că primea telefoane de la oameni care îi cereau medicamente. Ba mai mult, aceștia solicitau de la aceasta cărucioare de cumpărături, după o campanie publicitară a lanțului de farmacii Catena. Aceștia se mirau, însă, să afle că Stela Popescu nu primește gratis medicamente de la Catena. Da, ați auzit bine! Adevărul este că Stela și Arșinel nu primeau produse medicamentoase pe „moca” de la Catena.

Primeau sau nu medicamente gratis Stela Popescu și Alexandru Arșinel, de la Catena? Acum s-a aflat
arhivă presă

Ce a declarat Stela Popescu despre proiectul „Catena” și echipa lor

„Această societate cu noi s-a comportat foarte frumos. Se munceşte corect, puţin: avem 4-5 producţii pe an, maximum. În rest ce să vă spun, e perfect. Există în spate o întreagă echipă. Este o redacţie a unei reviste, cu oameni care scriu, fac scenarii, care asistă la filmare. E o echipă care munceşte, cu regizori. E organizat totul.

Toată lumea crede că eu primesc de la Catena gratis toate medicamentele. Îmi dă lumea telefoane să le dau cărucioare, dar nu depind de mine. Vor să le pun pile şi la medicamente şi la tot. Noi avem un fel de exclusivitate, am promis de la început că nu mai facem altceva. Avem o singură societate, care se ocupă de noi, nu amestecăm lucrurile.” declara Stela Popescu, pentru DC News.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.