Reclamă
Reclamă

O nouă săptămână, un nou caz de corupție în România. S-a întâmplat la Cluj, unde cea prinsă în flagrant de DNA a fost soacra primarului din Baia Mare. 50.000 de euro ar fi urmat să-i dea judecătoarei care urma să dea decizia definitivă în cazul ginerelui femeii, culmea, tot de corupție.

Soacra primarului din Baia Mare, prinsă când dădea 50.000 de euro mită

Soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost intermediarul unei mite în valoarea de 50.000 de euro. Femeia a adus cu ea banii la Cluj, unde urma să-i dea unei judecătoare de la Curtea de Apel.

Magistrata urma să fie cea care dădea sentința definitivă în dosarul de corupție al edilului. Acesta fusese condamnat în primă instanță la închisoare, iar avocații săi au contestat decizia.

Potrivit surselor judiciare, citate de G4media, procurorii DNA, au prins-o pe femeie în flagrant. Avea asupra ei banii, numerar, care urmau să-i asigure ginerelui său o pedeapsă mai blândă.

Reclamă

Cei 50.000 de euro ar fi reprezentat, însă doar prima tranșă. În final, judecătoarea de la Curtea de Apel Cluj ar fi urmat să primească nu mai puțin de 100.000 de euro.

Amintim că edilul Cătălin Cherecheș a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru luare de mită de Tribunalului Cluj în februarie 2022.

Reacția lui Cătălin Cherecheș după flagrantul soacrei

După acest anunț, Cătălin Cherecheș a avut o reacție neașteptată. Edilul spune că nu a avut nimic de-a face cu cele întâmplate și, culmea, că soacra lui ar trebui să suporte consecințele pentru ceea ce a făcut.

Dacă a făcut așa ceva, oricum n-a făcut-o în numele meu, să i se aplice prevederile legale. Cât de drastice. Că lucrurile astea mi se par niște cretinătăți. De unde să știu eu cine și ce putea?, a declarat Cherecheș pentru Antena 3.

Mai mult decât atât, primarul din Baia Mare susține că nici nu a discutat de ani buni cu soacra sa, mai exact de când s-a însurat.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro